Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Ti ilyen helyzetben mit gondolnátok/éreznétek/csinálnátok?
Szóval. Hogyha van egy fiú, aki haverod és akinek bejössz (ez lennék én), és ő elmondja neked mit érez, de te nem viszonzod azt.
Akkor ennyivel le van rendezve, vagy lenne utána valami egyéb következmény. Nem tudom, például elkerülöd egy ideig, vagy kerülöd a társaságát, vagy egyáltalán vége a haverságnak, vagy haverok maradtok, vagy akármi más? Szóval értitek. Értelmes válaszokat megköszönöm.
16/F
Egy darabig nem csinálnék semmit, de ha ez érezhető lesz a barátságban, akkor megbeszélném veled, hogy most szerinted nem változott e meg vlmi, és miért.
Sok sikert!!:|
Dettó ugyan ez avn velem is... Csak pont fordítva. :D
Ha már itt tartunk, szívesen venném, ha leírnád üzibe, hogyha veled történne ez, akkor te mit mondanál a csajnak. ;D
Amúgy nem tudom... Én ugyan úgy jóba lennék a sráccal(azaz veled. :D). Vagy ha nagyon nem jönnél be, vagy úgy érezném, hogy már szinte "megfojtasz" és üldözöl, akkor messzire elkerülnélek. :)
L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!