Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem őt? Hogy mondjam meg neki hogy szeretem? :O
Figyelt kérdés
Szerintem én elég ronda vagyok ahhoz hogy szeressenek a fiúk.No de mind1.hogy mondjam meg a fiúnak aki tetszik hogy szerelmes vagyok belé?2012. jún. 11. 16:52
11/17 anonim válasza:
semmiképpen ne interneten valld be neki hogy mit érzel, ott csak csevegj,viccelődj vele , facebookon szerelem bevallás nem szokott jól elsülni
12/17 anonim válasza:
hány éves vagy?
amúgy nem nagyon értem h mi lett:O ma már a lányok vallanak szerelmet a fiúknak v mi?! jójó még egy bizonyos pontig talán talán elfogadható ha a lány vall szerelmet először(ezt kiemelném mert ezzel arra gondolok h viszonzott a dolog) de nem értem h minek alázkodsz meg előtte azzal h szerelmet vallasz neki majd megcsókolod (a sorrend mind1) ha nem tetszel neki..úgyis csak tovább megy ..
DE!! ha másképp van(és csak rosszul vettem ki a szavaidból) és neki is tetszel kérlek írd meg a részleteket is mert szeretnék segíteni...:)
13/17 A kérdező kommentje:
14 vagyok :)
ő is szerelmes belém,ma megkérdezte hogy járunk e :)
áááááááááááá de boldog vagyok ^^ ^^
2012. jún. 14. 19:14
16/17 anonim válasza:
Hú, gratulálok hozzá. Sok sikert.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2012. jún. 15. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!