Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy fiú, viszont okosabb, mint én, és ez szörnyen zavar! Vajon őt is zavarhatja?

Figyelt kérdés

Ismerkedünk,mindkettőnk szimpatikus egymásnak,de engem zavar,hogy sokkal intelligensebb,mint én. Tudom,ez ellen tudnék tenni,de most jelen pillanatban így állok!

Vajon őt is zavarhajta? Sosem volt még olyan párom,aki ilyen okos lett volna,mindig én voltam az "okosabb" a kapcsolatban! Ez valahogy szörnyű érzés...

2012. jún. 11. 16:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ismerős, a lányok a randikon általában nálam is megjegyzik, hogy olyan okos vagyok. Engem nem zavar, ha egy lány nem olyan okos, mint én, de nagyon nagy értelmi különbségek se legyenek azért!
2012. jún. 12. 01:21
 12/12 anonim ***** válasza:
szinte minden kapcsolatban a férfi az okosabb, csak ezt kevés nő veszi észre, gratulálok, már majdnem elérted egy férfi szintjét
2014. jan. 3. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!