Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Zavar, ha a párod sok nőnek tetszik?
Elég féltékeny típus vagyok, szóval biztos nem repesnék a boldogságtól, de mivel a párom velem van és engem szeret, valószínűleg igyekeznék tudomást se venni róla. Ha ő nem foglalkozik velük, én miért tegyem?
20/L
Zavarna, igen, ezért is választottam magamnak olyan férjet, aki nekem ugyan tetszik, de a közízlésnek nem. Fordítva viszont szenved szerencsétlen, minden nap van valami, amin kiakad (öt idegesíti a sok rivális (pedig nem azok, csak ö fogja fel így).
De mindenesetre sosem választottam volna magam mellé olyat, akinél nagy a kísértés, hogy sokakkal félremehet. Nekem nem hiányzik, hogy másodpercenként idegesítsem magam. Így is volt egy ominózus eset, hogy a volt barátnöm meg akarta fektetni, ö nem ment bele természetesen, mégis hónapokig rémálmaim voltak miatta. Ezt most szorozd fel százzal és élni sem lenne kedvem...:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!