Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez így igazságos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez így igazságos lenne?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel nyár végén összeköltöznénk és eddig úgy van megbeszélve, hogy az általunk kiválasztott lakóparki lakást a szüleink fele-fele arányban vennék meg és a megélhetésünkhöz szükséges anyagiakat is fele-fele arányban osztják majd el. Viszont haverom szerint jobb lenne ha a lakást teljesen az én szüleim vennék meg, mert ha később szétmennénk, akkor nem nekem kéne költözni és enyém maradna atlakás. De szerintem ez nem fair a barátnőmmel szemben. Nektek mi a véleményetek?
2012. jún. 11. 02:12
 1/6 anonim ***** válasza:
azon majd akkor gondolkodtok....
2012. jún. 11. 02:13
 2/6 anonim ***** válasza:
54%
Beszarok, nem elég, hogy lakást vesznek nektek, de még onnantól kezdve is ők tartanak el titeket, nem semmi szüleitek vannak.
2012. jún. 11. 02:14
 3/6 anonim ***** válasza:

és akkor mi van második? van aki megteheti. problem?

üdv, valaki akit nem a szülei tartanak el, de attól még nem szólok be másoknak, csak mert nekik egyszerűbb az élet... nem tudom ez miért probléma neked...

nem tudom... szerintem akkor költöztök össze, ha biztosak vagytok a dologban. persze könnyen lehet, h szétmentek, de én feleznék... bízva saját magamban, és mert tudom, h kulturáltan tudnám intézni a szétválós ügyeket... de ezt neked kell tudnod...

2012. jún. 11. 02:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én már elváltam. Nem hinnéd el, hogy mire képes egy megsértett nő! Nem csaltam meg, csak megmondtam, hogy el akarok válni, mert már nem szeretem. (Ha tudta volna, hogy már nem bírom elviselni!) Tehát ha megtehetik a szüleid, akkor vegyél meg a te nevedre a lakást. Mivel fiatalok vagytok (nem kerestek) nagy esélye van, hogy szétmentek.
2012. jún. 11. 02:34
 5/6 anonim ***** válasza:
A haverodnak van igaza. Még azt sem tudjátok működik-e a dolog.
2012. jún. 11. 02:43
 6/6 anonim ***** válasza:
A lakás fele a te neveden, a fele a barátnődén legyen. Ha szétmentek, eladjátok és osztoztok, vagy kivásároljátok a másik részét. A barátnődnek nem fog jólesni, hogy már most azon gondolkodsz, hogy mi lesz ha szétmentek, hogy járnál jobban anyagilag. A véleményem az, hogy az emberek nagy része az összeköltözés után szétmegy, mert akkor ismeri meg igazán a másikat, ha vele él.
2012. jún. 11. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!