Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gitarhero kérdése:
Ez így igazságos? Fiúk, ti várnátok?
Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy 2 éve vagyok kb. együtt a barátnőmmel és közbe volt egy nagyobb szakítás ami tartott 1 hónapig...Azelőtt rendben volt a szexuális életünk, de a másik sráccal, akivel ezalatt összejött nem történt semmi, nem csináltak semmit szinte és utána újra összejöttünk, de nem akar velem lefeküdni mert, hogy nem készült fel rá, hiszen azelőtt nagyon sokat voltunk úgy együtt... és már vagy 4-5 hónapja nem is szeretkeztünk a szakítást is beleértve és ezért megfordult a fejemben a gondolat, hogy így nekem nem lenne jó...Szerintetek?:S2010. jan. 1. 17:58
1/5 anonim válasza:
Egy-egy nőstény 20 napos vemhesség után 5-12 kölyköt hoz a világra.
3/5 A kérdező kommentje:
Az első válaszolót nem értem de köszönöm most már ezt is tudom:) 2. válaszolónak is köszönöm!
2010. jan. 1. 18:22
4/5 anonim válasza:
szerintem mond meg neki, mi a szitu és beszélj vele. ha nem oldódok meg a probléma, akkor menjetek szét, kár lenne erőltetni. ez nem kapcsolat
5/5 anonim válasza:
1. vagyok..
bocsi az unokatesóm szórakozott.. kitekerem a nyakát..
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!