Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
180 cm magas vagyok, hol találhatok nálam magasabb fiút? 14/L
Hát igen, aki így magasság alapján választ az igazán igénytelen, a választás szabadságától fosztja meg magát, mert amolyan ha nincs ló, jó a szamár is alapon kénytelen párt keresni. A végén már mindegy, csak magas legyen, közben egy nála 5 cm-rel alacsonyabb srác lenne neki ideális lelki társ, de nem jöhet vele össze a saját pszichés gátlásai miatt.
Még jó, hogy én átlag magasságú vagyok :) így tényleg normális, szép, kedves lányt kereshetek, nem kell ilyen dolgokkal törődni, mint magasság.
"Próbálj ki egy alacsonyabb, lelkes pasi csókját, vagy franciáját "
Már bocs, de engem nem vigasztalna a tudat, hogy állva ki tud nyalni xD
(Én nem vagyok magas, de 175 cm alatt nagyon nem nézelődök. Igénytelenség? Meg diszkrimináció? A pasik sem erőltetik magukra pl a duci lányokat, ha nem az esetük. Egy lánytól miért várjátok el, hogy lejjebb adjon az igényeiből, ha ti sem vagytok erre képesek?)
Te hülye vagy!
Aki alacsony az nem undorító, de egy duci, kövér már igen is az!
Mert te azt mondtad? Mert neked nem jön be?
Akkor ugyanúgy lehet undorító egy 165 cm pasas annak, akinek nem jön be...
(Kb mintha azt mondtad volna, a lekváros palacsinta nem undorító, a kakaós viszont igen... Ízléseken, véleményeken vitatkozol, és próbálsz meggyőzni másokat, közben nem veszed észre magad, mennyire szánalmas, nevetséges vagy... addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!