Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

180 cm magas vagyok, hol találhatok nálam magasabb fiút? 14/L

Figyelt kérdés
A környezetemben(pl.:suli) a velem egyidős vagy kicsit idősebb fiúk mind alacsonyabbak. Én olyan fiút szeretnék aki magasabb nálam, de a korkülönbség még se legyen olyan nagy.. hol találhatok ilyet Pesten?
2012. jún. 10. 21:11
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Az előző pasim alacsonyabb volt nálam, 10 hónapot jártunk és nekem annyi elég volt a nálam alacsonyabb fiúkból.. ezért szeretnék most inkább magasabb fiú után nézni.:)
2012. jún. 10. 21:26
 12/21 anonim ***** válasza:

Hát igen, aki így magasság alapján választ az igazán igénytelen, a választás szabadságától fosztja meg magát, mert amolyan ha nincs ló, jó a szamár is alapon kénytelen párt keresni. A végén már mindegy, csak magas legyen, közben egy nála 5 cm-rel alacsonyabb srác lenne neki ideális lelki társ, de nem jöhet vele össze a saját pszichés gátlásai miatt.

Még jó, hogy én átlag magasságú vagyok :) így tényleg normális, szép, kedves lányt kereshetek, nem kell ilyen dolgokkal törődni, mint magasság.

2012. jún. 10. 21:32
 13/21 anonim ***** válasza:
14 évesen már volt pasid? Szép "teljesítmény".
2012. jún. 10. 21:33
 14/21 anonim ***** válasza:
utolsó minek kell leszólni? ebbe a korba szerintem már normális hogy barátja van-.-
2012. jún. 10. 21:38
 15/21 A kérdező kommentje:
már nincs barátom, de én nem is bántam meg, hogy volt. mindenkinek más a véleménye erről..
2012. jún. 10. 21:42
 16/21 anonim ***** válasza:

"Próbálj ki egy alacsonyabb, lelkes pasi csókját, vagy franciáját "

Már bocs, de engem nem vigasztalna a tudat, hogy állva ki tud nyalni xD

(Én nem vagyok magas, de 175 cm alatt nagyon nem nézelődök. Igénytelenség? Meg diszkrimináció? A pasik sem erőltetik magukra pl a duci lányokat, ha nem az esetük. Egy lánytól miért várjátok el, hogy lejjebb adjon az igényeiből, ha ti sem vagytok erre képesek?)

2012. jún. 10. 23:27
 17/21 anonim ***** válasza:
23/f 206cm
2012. jún. 10. 23:51
 18/21 anonim ***** válasza:

Te hülye vagy!

Aki alacsony az nem undorító, de egy duci, kövér már igen is az!

2012. jún. 11. 04:14
 19/21 anonim ***** válasza:

Mert te azt mondtad? Mert neked nem jön be?

Akkor ugyanúgy lehet undorító egy 165 cm pasas annak, akinek nem jön be...

(Kb mintha azt mondtad volna, a lekváros palacsinta nem undorító, a kakaós viszont igen... Ízléseken, véleményeken vitatkozol, és próbálsz meggyőzni másokat, közben nem veszed észre magad, mennyire szánalmas, nevetséges vagy... addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér...)

2012. jún. 11. 09:55
 20/21 anonim ***** válasza:
már majdnem mindenki 180 cm fölött van.
2012. jún. 30. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!