Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mesélnétek történeteket arról, hogy egy anyós, hogyan tud tönkretenni egy szerelmet?
Úgy, hogy a fiacskájukra nagyon nagy hatással vannak, ez lehet anyós vagy após.
Pl. az exemmel az anyukája miatt mentünk szét. Mert rám fogta, hogy miattam nem sikerül neki a tanulás és a diploma...de amikor nem voltam akkor se sikerült neki és mióta nem vagyok, azóta sem sikerült neki...szóval hát biztosan tényleg én tehettem róla...
Sose volt nyugtunk tőle, bárhol jártunk, állandóan telefonálgatott az anyja, mindig azt akarta, hogy menjen haza...stb.
Így aztán teljesen elszakított minket egymástól, fiacskája mellette maradt.
Úgy,hogy egy igazi dáma,aki lenézi a szegényebbeket,és folyamatosan tömi a fejét a fiának,hogy nem hozzád való ez a lány.Miközben neki ugye ott a glória a feje fölött.
Életem legdurvább szerelmét rontotta el,bár nem tudta volna,ha a fiú maga nem akarja,ez tény,de legalább tovább tartott volna az egész,ha ő nem viselkedik így az első perctől.:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!