Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért? Nem értem. Elmúlt 18, és végre kettesben lehetnénk, erre elmegy a családjával valamerre. Mostanra terveztük az első együttlétet, de lehet csak én terveztem.
Nem kell itt rosszra gondolni lehet, hogy csak túlparázza a dolgot. Ezek szerint még mindig nem kész rá....
Próbáld TE megoldani a helyzetet...szervezz olyan találkozót, amikor nincs otthon senki...add meg a módját!!
Fontos, hogy beszéljetek erről! Sokat! Rajtad múlik, hogy le tudja-e győzni a félelmét.
És nem vagy balfék!
De, ha nem tudsz rá várni, akkor nem is szereted igazán...
17/l
Ez nem balfékség, hanem szerelem, kedves 12:12-es válaszoló. Én örülnék, ha ilyen barátom lenne, ez azt mutatja, hogy nem csak arra kell neki a lány, hanem komolyan gondolja a kapcsolatot.
Kedves kérdező! Nehogy már azon bukj ki, hogy nyaralni ment a hölgy, persze, hogy nyaral, hiszen nyár van! Ez még nem jelenti azt, hogy nem akar semmit, lehet, hogy csak rosszul jöttek össze neki a programok.
Az is lehet, hogy a barátnőd egyszerűen nem érzi még késznek magát a szexre. 18 évesen ez nem csoda, én is 20 voltam, mikor lefeküdtem a párommal, pedig 15 éves korunk óta járunk. A lényeg, hogy semmiképp se erőltesd a témát, ha majd felkészült, és ő is akarja, biztosan meg fog történni. Ha eddig kibírtál 20 hónapot, akkor még egyet vagy kettőt kibírsz, nem?
igen, nem mondhatjátok rám, h csak azt akarom. szeretem és igen, tudok várni rá. de a fiatalságom elszalad és rajta még mindig az látom, h nem igazán akarja. ha akarná, akkor most hétvégén megtörténne.
beszéltünk róla és fél tőle, h fájni fog, meg h "elbénázom". azért a bizalom is megvan.
Kedves 12:18-as.
Ha szereti akkor vár...szerintem. Mert nem számít meddig kell várnia, ha nem csak "arra" kell neki...
Nem mindenki tud olyan könnyen megbarátkozni a gondolattal, hogy megtörténik...fel kell olvasztani a csajt... :)
Mi kb. 1 évet vártunk... és Ő várt rám, nem erőltette, foglalkozott velem anélkül is...
Remélem érted...
Amúgy a kérdezőnek üzenném, hogy ne itt akarja megtudni a választ, hanem menjen és bátran beszéljenek kettesben erről!! Meg kell tudni az ilyesmit is beszélni, közösen..felnőtt módjára!
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!