Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan bókoljak a barátnőmnek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bókoljak a barátnőmnek? Nem nagyon veszi fel a bókjaimat

Figyelt kérdés
Mindig megdicsérem, milyen jól néz ki, meg stb. De ő maximum picit elmosolyogja magát, nem mondd semmit. Zavarba jöhet, nagyon szerény, vagy nem veszi fel bóknak?
2009. júl. 3. 12:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%
ne bókolj és akkor hiányolni fogja és akkor majd rájön hogy milyen jó is volt hogy bókoltál és onnantól értékelni fogja
2009. júl. 3. 12:14
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Én nem szoktam bókolni. Nagyon ritkán néha megemlítem, hogy de csinos, de akkor is úgy érzem magam mint egy csicska...a bókolás talán jó dolog, de csak ha olyan ritkán ejted meg mint a szűzcsajt a 2. randin.
2009. júl. 3. 12:24
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem csak ilyen a személyisége. Biztos örül neki, ha bókolsz, minden lány szereti, ha bókolnak neki.
2009. júl. 3. 12:24
 4/14 anonim ***** válasza:
83%

na ez hülyeség amit elöttem írtak. Valószínü a családban nem igen mondogatták neki, hogy de csinos vagy de szép vagy. Nekem apukám mindig mondta, hogy csini baba stb... Tudtam hogy ha kiöltözök pl családi esemény disco, apu tuti megjegyzi, ha rossz akkor is.

ìgy a barátaimtól is mindig elvártam, de pl a barátnöm mindig mondta, hogy az ö apja vagy anyja ilyet soha nem mond neki. Ö ha a fiuk mondtak valamit még jóindulatból is neki, mindig agresszív lett, és csapkodott.

2009. júl. 3. 12:27
 5/14 anonim ***** válasza:
10%
Nekem mondtak, és utáltam is.
2009. júl. 3. 12:34
 6/14 anonim ***** válasza:
67%
Én meg egyszerűen zavarban vagyok tőle. Tisztában vagyok önmagammal, nem vagyok elragadtatva a külsőmtől, teszek is érte, hogy jól nézzek ki. És akkor nagyon kínos tud lenni, ha mások meg is jegyzik, szinte a falra mászom tőle. Még akkor is, ha az a valaki éppen csak haver, semmi több, már zavarba hoz. Nekem az esik jól, ha tettekkel nyilvánítják ki az emberek az érzelmeiket, nem szavakkal. A szavak csak üres szavak, nem jelentenek többet, mint amennyit beléjük képzelünk. Nekem inkább ne bókoljon senki.
2009. júl. 3. 13:07
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél neki egy diktafont...azzal fel tudja venni a bókjaidat :) !
2009. júl. 3. 13:24
 8/14 anonim ***** válasza:

"A szavak csak üres szavak" Világ legnagyobb bölcsessége.

Amúgy szerintem az a titka a kérdésnek, hogy ne csak a szokásos dolgait dícsérd meg, hanem pl. az övét, vagy ilyesmiket. A lényeg, hogy ne szokja meg. :)

2009. júl. 3. 14:58
 9/14 anonim ***** válasza:
64%
BÓKOLNI KÖTELEZŐ!!!! MINDIG MINDIG , AMENNYISZER CSAK TUDSZ!!!!
2009. júl. 3. 17:21
 10/14 anonim ***** válasza:

van akit felidegel, pl engem is... beszéld meg vele.

16L.

2009. júl. 3. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!