Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 21 éves nővel összejönnék, de van egy gyermeke (nincs 1 éves a pici) és ez elbizonytalanít? Bővebben bent.
Végigolvastam a hozzászólásokat, és elkeseredtem. Komolyan, minden férfi így gondolkozik? Ha gyerek van, akkor szóba se állj vele, mert csak a pénzed kell neki? Milyen férfiak vagytok ti? Van nektek szívetek? Egy másik, hozzátok hasonló barom mentalitású pasi otthagyja őt hasában a babával, és akkor már a lányt kell elítélni? Gusztustalan, pondró felfogásúak vagytok! Egy kisgyerekes lánynak már nincs is szüksége szeretetre, szerelemre, bújásra, odaadásra, csak a pénzre, igaz? Álljatok a tükör elé, és köpjétek szemen magatokat...
Bocsánat, kedves Kérdező, hogy így kifakadtam, de felhúztam magam a sok buta hozzászóláson.. Viszont olvastam a legutolsó kommented, és nagyon örülök, hogy így döntöttél.. :) Édes srác lehetsz, kívánom mindkettőtöknek, hogy legyetek együtt boldogok, és a picurnak is jó egészséget kívánok.. Szerintem se foglalkozz mások véleményével, tedd, amit a szíved diktál... és hidd el, a lány sem pótapát keres a gyermekének, hanem egy társat, aki szereti őt (és persze a gyermekét is) és támogatja (érzelmileg), aki egy biztos pont lehet az életében... :)
Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!