Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem találok egy visszahú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok egy visszahúzódó, megfontolt és intelligens fiút?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok ugyan, de nem rajongok a partikért, a divatért, és semmi ilyesféléért, de nem találok ebben a korosztályban számomra megfelelő fiút. Hol bujkálhatnak? \\:
2012. jún. 9. 23:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Tényleg, mennyi a felső korhatár? :)
2012. jún. 10. 01:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Miért kell visszahúzódónak lennie? Egyáltalán mit értesz ez alatt?
2012. jún. 10. 01:08
 13/15 A kérdező kommentje:
Azért kéne visszahúzódónak lennie, mert utálom ha valaki állandóan feltűnősködik, és a középpontban akar lenni. Annak nem is egy barátnő kell, hanem csak egy dísztárgy, akivel jó megjelenni a középpontban. Nekem egy olyan barát kell, aki feltétlenül szeret.
2012. jún. 10. 09:43
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem ebből a pár mondatodból az jött le, hogy az önbizalmad nincs rendben. Azért szeretnél visszahúzódó srácot találni, mert aki a figyelem középpontjában van, azt több inger éri, ergo könnyebben le tud cserélni téged.

Tény, hogy aki a baráti köreiben népszerű, annak vannak lehetőségei. De az ember társasági élete semmilyen viszonyban nincs a párkapcsolati viselkedésére. Hiába tudnék én könnyen megfektetni egy-két nőt, nem teszem, mert van barátnőm.

Leírtad, hogy nem találsz... leírtad, hogy hová nem jársz... de nem írtad le, hogy hová jársz.

2012. jún. 10. 10:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Itt vagyok 16 éves vagyok és a leírásod pont rám illik :D
2012. jún. 12. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!