Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket mi tud kiengesztelni egy hatalmas veszekedés után?
Tényleg hatalmas utána...megdugjam, kinyaljam vagy micsoda? már csak erre a kettőre tudok gondolni vagy romantikussan dugjam meg...:s ? venni nem tudok neki semmit.
Tényleg nagyon sokat kapott most tőlem is meg az élettől is és rendessen ki lehet a f**a
Azt se tudom mit csináljak vele...
"Lányok"
"élettől is és rendessen ki lehet a f**a"
f*sza van??
ma 21:12
én is valahogy így gondoltam...
A kedves kérdező meg nagyon egyszerű, hogy csak így tudja megoldani a problémát... Viselkedj férfiként, ne taplóként. Amúgy meg mindenkinél más, hogy kit mivel, hogyan lehet kiengesztelni, de eleve nem a kiengesztelés a cél, hanem a problémamegoldás
Az, ha higgadtan és normális hangnemben meg tudjuk beszélni a vita tárgyát, és egyikünkben sem marad feszültség utána.
A szex vagy az ajándék hidegen hagy. Illetve békülés UTÁN nagyon jó összebújni, de nem békülés helyett.
Ajándékot meg meg ne azért vegyél, mert el akarsz érni vele valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!