Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Larra98 kérdése:
Szerintetek van esélyem? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki tetszik.. és nagyon jóban vagyunk. azzal hülyéskedünk, hogy ő a csajom és pedig a pasija vagyok.(tudom, hülyeség, de mint mondtam, nagyon elvagyunk) szóval van csaja.. de néha olyanokat mond, mintha tényleg járnánk .. mert mondja, hogy szeretlek, meg hiányzol .. én tiszteletben tartom, hogy van barátnője .. de ő nagyon messze lakik és jó, ha egy hónapban egyszer látják egymást. és igazából tényleg nagyon jóban vagyok azzal a fiúval. egyszer már majdnem úgy volt, hogy nála alszok.. és fura. mert nem tudom, hogy most mi van.. szerintetek?:|2012. jún. 9. 13:58
2/4 anonim válasza:
hány évesek vagytok?:)
megtudhatnad,h mennyire eros a kapcsolatuk a baratnojevel. Mindenesetre is szerintem vard meg mig o kezdemenyez ha tobbrol van szo,Te semmikepp se nyomulj!:)
3/4 anonim válasza:
Esélyed van arra, hogy bepróbálkozz nála, ha már a barátnője olyan, mint a mese (hol volt, hol nem...) Hogy a fiúnál van-e esélyed, azt csak egy módon derítheted ki... :)
4/4 A kérdező kommentje:
hát .. elvileg nem szereti a barátnőjét. de ezt nem nekem mondta, hanem másnak. és nem tudom, mennyi igaz belőle. viszont régebben, még mielőtt volt barátnője, bepróbálkozott. csak akkor nekem még nem tetszett.
2012. jún. 10. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!