Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a fiú, aki ilyen társaságban van, annál esélyem sincs? (lent)
Normálisnak tűnő fiú,szóval nem az a "pávamenőcsávó" típus.A lány baráti társasága viszont ilyen platinaszőke,cicanadrág,kint van mindenem,stb lányokból áll..akik dupla w-vel írják a v betűt és sorolhatnám.Szóval értitek.(Vagy ez csak a külső lenne?)
Én viszont egyátalán nem ilyen vagyok.Szerintetek így is lehet esélyem,hogy nem is hasonlítok rájuk vagy az ilyen fiúk hasonló stílusú lányokkal járnának szívesebben?
Nálam az a helyzet, hogy van egy srác, aki szintén nem pávamenőcsávó. Őt is körbeveszi ez a sok mű lány. Én egyáltalán nem ilyen vagyok, ugyan barátaim csinosnak mondanak, de nem ez a plázacica féle vagyok. A srác megkaphat bárkit (jól néz ki nagyon), viszont ő másfél éve rám hajt(miattam nem jöttünk össze). Szóval: Remény mindig van. :)
18L (21F)
köszönöm a válaszokat:)
de vajon akkor miért barátkozik ilyen lányokkal:/(?!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!