Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanom kellene, de félek kárt tenne magába! Hogy csináljam, hogy ne történhessen meg?
Engem is ezzel fenyegetett a volt barátom, hogy ha szakítok vele akkor tuti nekimegy az első fának vagy valmi. Szakítottam,már délután a haverja szólt msn-en h a volt barátom begyógyszerezte magát és az intenzíven fekszik. Majd kiderül hogy ez egy nagy hazugság volt, nem csinált semmit sem, sőt ezeket ő írta, nem is a haverja...
szóval szerintem csak fenyegetőzik, meg ha meg is tenné akkor sem a te hibád lenne, hanem az ő hülyesége.. ennyi
Az én barátom tényleg begyógyszerezte magát miután otthagytam, de az már az ő baja ha ilyen hülye. Azért nem fogok vele maradni mert ő fenyegetőzik. Meg nem hinném hogy neki az jó lenne ha vele lennék miközbe már nem is szeretem. Nem értem mire jó ez...
Hagyd ott, egy ideig semmiképp ne is találkozzatok, úgy hamarabb elfelejt mintha minden nap látna még utána is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!