Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akar megváltoztatni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar megváltoztatni? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 4 éve jöttme össze egy koncerten és azóta együtt vagyunk. szoktunk néha veszekedni de nem durva és utána kibékülünk. atz vettem észre h mostanában próbál megváltoztatni vagy nem is tudom. Amikor el akarok menni a haverjaimmal kocertre vagy kocsmázni vagy csak velük akarok lenni akkor mindig le akar beszélni. punk vagyok van tarajam és már többször is le akarta vágni és ezért is veszekedtünk már. Tavaly voltunk a hegyalján és a szigeten is a haverjaimmal de a barátnőm nem akart jönni utána meg hallgattam itthon h milyen vagyok de nem érdekel megyünk az éven is mert nem akarok egyet se kihagyni csak azért mert ő nem szereti azt a társaságot. én se szeretem az ő barátnőit de nem szólok bele h mikor mit csinál vagy hova megy. ha szeretne akkor igy fogadna el. én szeretem őt de gondolkoztam rajta h szakitok vele mert már idegesít. Szerintetek valahogy tudnék vele beszélni vagy inkább hagyjuk? ő 19 éves

20f

2012. jún. 9. 10:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Na most köss belém
2012. jún. 9. 13:48
 12/12 Doktor úr ***** válasza:
Mivel barátnőd ezért a külsődbe és a cselekvéseidbe némi beleszólási joga van, bár nem tejes mértékbe. Ha szereted a csajt akkor tartsd meg és próbáld neki elmagyarázni hogy neked ez fontos. Ha megérti megmarad ha nem érti meg akkor megy.
2012. jún. 11. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!