Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mi lehet az oka?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vicus92 kérdése:

Szerintetek mi lehet az oka? Szégyell? Vagy kavar más csajokkal?

Figyelt kérdés
A barátommal kb egy hónapja vagyunk együtt. Igaz előtte olyan 3-4 hónapot ismerkedtünk, mert neki akkor lett vége egy hosszú kapcsinak. Most kiírtuk, végre, hogy kapcsiban, és részemről fel is vállaltam, de rajta nem érzem ezt. Érzem, hogy szeret, ez nem kérdés, de mért nem vállalja fel a barátok előtt, hogy igenis én vagyok a barátnője? Szégyell?

2012. jún. 8. 23:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
ha kiírtátok (jesszus anyám), akkor épp az van, hogy felvállal nem?
2012. jún. 8. 23:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem azért, de van olyan barátom, barátnőm, aki még nem is találkozott a pasimmal, pedig 1.5 éve járunk... Így jött ki a lépés, attól még ők tudják, hogy van barátom, csak nincs temérdek szabadidőnk, se nekik, se barátomnak, se nekem, hogy mindenkit körbejárva bemutogassam, hogy nézd, ez itt a barátom, most már ismered, jól van, szia.

És mi facebookra se írtuk ki a dolgot...

Ettől függetlenül elég kézzelfogható kapcsolatunk van.

21L

2012. jún. 8. 23:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Mond meg neki hogy meg akarod ismerni a barátait vigyen el egyszer egy buliba velük vagy valamerre
2012. jún. 8. 23:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Ő pontosan mit is mondott, amikor megkérdezted tole? Ne haragudj, elfelejtetted leírni, így lehetetlen válaszolni. Honnan tudja nárki? Kérdezd tőle. Meg miben nyilvánul meg, hogy nem vállal fel? Hiszen kiírtátok végre, hogy kapcsiban vagytok... Ha szégyell, akkor nem biztos, hogy annyira oda van érted. Az nem lehet, hogy csak nem az a fajta, aki állandóan mutogatja a csaját mert az nem bazári majom?
2012. jún. 8. 23:52
 5/5 grofuram ***** válasza:
Lehet ronda vagy :D Bár az is megeshet hogy egy ilyen buta libát inkább rejteget, de az is lehet hogy csak töf töf és szinte biztos vagyok hogy kavar más csajokkal is...oh God...egy IQ szűrőt tehetnének erre az oldalra...az ujjaidat másra használd ne idepötyöréssz ilyen hülyeségeket, van csinos kis pofikád...tudod amivel beszélni is lehet...és megkérdezed tőle, hogy miért van ez
2012. jún. 9. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!