Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lány az ilyen?

Figyelt kérdés
A volt barátnőm szakított velem sms-ben fél éve már kb. Azóta haverok vagyunk de nem valami fényes barátság... Jól átvert nem is egyszer. Mostanában pedig gyakran beszélünk megint de van barátja és ennek ellenére olyanoakt ír nekem, hogy elmehetnénk majd valahova egyszer meg rég látott már és jó lenne látni stb. Vagyis a barátja mellett velem is tervezget és nekem is olyanokat ír, hogy mennyire kedvel még mindig. Holott régenúgy átvert mint a szart! Sokat hazudott nekem! Msot meg tervezge, hogy majd egyszer még találkozhatnánk. Miért csinálja ezt? Milyen lány az ilyen aki egyáltalán így hazudik egyiknek meg a másiknak?
2009. júl. 2. 20:57
 1/9 anonim válasza:
100%
Eleve ne legyen ilyen barátod és nem kéne vele szóba állnod :)
2009. júl. 2. 21:03
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ne foglalkozz vele...bízni már uccse lehet benne...Meg barátja is van...
 3/9 anonim válasza:
75%
Talán nem kapcsolatot akar veled, hanem a barátságot erősíteni és ez talán nem feltétlenül rossz. Attól, hogy szívesen találkozna veled, még nem biztos, hogy hazudik bárkinek is. Szerintem kérdezd meg tőle mit akar, mielőtt teljesen elítélnéd.
 4/9 A kérdező kommentje:
én itt arra gondolok nem -e akar megint átverni. volt már ilyen és lefújta mindig.
2009. júl. 2. 21:06
 5/9 anonim ***** válasza:
89%

milyen fiú vagy te, hogy leállsz egy ilyen lánnyal?...

Sztem olvass be neki, vagy mond meg a barátjának, hogy miket mondott a lány. Szívasd le te is...ne sajnáld!

Feltételezem, hogy már nem szereted.

2009. júl. 2. 21:13
 6/9 anonim ***** válasza:

szerintem játszik veled.. tetszik neki hogy nem utasítod el rögtön, ő pedig próbálja kijátszani hogy meddig mehet el meg hogy szereted-e még.. ne menj el vele.. miért barátkozol vele ha átvert? a kapcsolatotoknak vége.. soha nem lesztek igazán jóba.. ezt nemártana megértened..

keress magadnak egy normális lányt:)

2009. júl. 2. 21:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Hagy a csajt! Miért nem keresel olyat, aki szeret és megbecsül? Van olyan, csak jó helyen kell keresni! :) Vagy ha legnagyobb "sz*rban " leszel, akkor toppan be az életedbe! :)

(Tudom, tudom hülye vagyok...)

2009. júl. 2. 21:58
 8/9 A kérdező kommentje:
igazad van
2009. júl. 2. 22:18
 9/9 anonim ***** válasza:

szia,

szerintem ne talákozz vele, ha ír, ne válaszolj. ennyi.

2009. júl. 3. 04:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!