Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet valakiről leszokni?
Figyelt kérdés
Több mint egy éve msnezek napi szinten egy lánnyal és az utóbbi időben kb tőle függök. Ha nincs fent azt várom hogy feljöjjön,minél később jön fel annál idegesebb vagyok,ha fent van akkor nyugodt vagyok. Ha lelépünk akkor alig várom hogy újra délután legyen és dumálhassunk. Ha elmegyek valahová akkor folyton ő van az eszemben.2012. jún. 8. 06:04
1/2 anonim válasza:
internet elvonó tapasz. vagy mondjuk szerezz néhány barátot... a csaj se fogja komálni ha rajta csüggsz
2/2 anonim válasza:
A való életben ez lenne az út a szerelem felé,de mivel msn-ről beszélünk ez majd alább hagy vagy véget fog érni ha nem tudtok találkozni.Ém is pontosan ezt éreztem egy lány irányába,de ő talált egy pasast a közelében én meg azóta nem
használok semmi ilyen valósidejű cuccot mint skype vagy msn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!