Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ember lehet a barátom?
Figyelt kérdés
Van egy barátom, akivel nagyon jól érzem magam és kiváló szeretőnek is tartom. Nagyon kedvelem és szívesen meghallgatom a problémáit, és viszont. Úgy éreztem, hogy kezdek belészeretni, amikor mint derült égből a villámcsapás egyik nap felhívott, hogy van e kedvem együtt lenni vele? Örömmel igent mondtam. Ezek után még hozzátette, hogy nem egyedül telefonál nekem, hanem egy nagyon kedves hölgyismerőse is mellette ül és úgy gondolták, hogy lenne e kedvem hármasban szexelni. Ezt a felállást én nagyon idegennek érzem, pláne azzal a férfival, akiért kezdett megdobbanni a szívem. Nemet mondtam, mire ő nem értette a reakciómat és megsértődött. Mit gondoltok erről?
2009. júl. 2. 19:39
1/7 anonim válasza:
A 3as felállás nekem se jönne be .
És szerintem kevés nö van oda érte.Hát a barátod szerintem olyan pasi aki szereti az egy éjszakás kalandokat, és ebböl per pill az jön le hogy ö kicsit máshogy érdeklödik irántad... magyarul csajozás az élet...
2009. júl. 2. 19:43
2/7 anonim válasza:
szerintem ha ezert o sertodik meg nem jelenthetsz neki sokat:S
lehet h nem igy van te ismered de ez azert fura...
2009. júl. 2. 19:44
3/7 anonim válasza:
Áhh szerintem hagyd ezt a bunkót! Nagyon úgy tűnik hogy ő úgy tekint rád mint szexpartnerre!Neki az a lényeg hogy kielégítsék!A helyedben nem fűznék hozzá reményeket ha csak nem akarsz csalódni.
2009. júl. 2. 19:45
4/7 anonim válasza:
"Nagyon kedvelem és szívesen meghallgatom a problémáit, és viszont" hát rendes hogy szemét korásnak használ.
rajtad kibőgi magát és mást is meg kefélget.
csak jólehetőségnek talált a 3asba felprobáljon.
de te tudod, kiprobálod aztán...(elkapsz 1-2nemi betegséget)
megsértődőt mert már nem úgy játszottál ahogy azt ő tervezte, a kis ártatlan bögös játék még ment, de te nem folytattad azzal hogy ohhh "dugjunk 3asban ez mindegy vágyam."
2009. júl. 2. 19:45
5/7 anonim válasza:
Csak azt, hogy ő nem tisztel téged és olyanra kért meg amit nem akarsz. Szerintem nem kéne tovább foglalkoznod vele. Nekem nem szimpi az ilyen. Találsz olyat aki értékel és CSAK veled szeretne ágyba bújni.
2009. júl. 2. 19:46
6/7 anonim válasza:
én is azona véleményen vagyok mit az első...tulajdonképpen véleményen szerint nem lenne ez akkora durranás,ha nem az elején lennétek.ugyanis amikor az emberben kezd lángolni a szerelem nem fordul meg ilyen a fejében.és ez azért is furcsa nekem.
2009. júl. 2. 19:46
7/7 anonim válasza:
ne menj bele. sztem ha vki szeret vkit, nem kér ilyet tőle. majd lesz még rendes pasid, aki csak veled akarja majd élvezni a szexet, és nem kell semmilyen 3 dik :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!