Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom és most hatalmas bűntudatom van. Félek ha elmondom neki, szakít velem. Mit csináljak?
Csajos buli volt egy kisebb kocsmában és kellő ital mennyiség után összeismerkedtem egy sráccal és csókolóztunk...viszont nekem két hónapja barátom van és nagyon sajnálom hogy ezt tettem vele. Pár napja történt az eset nem hiszem hogy valaha kiderülne,egyszerűen csak a bűntudat emészt hisz ezt már sehogy se tehetem jóvá. Szeretnék vele őszinte lenni de félek hogy rámegy a kapcsolatunk.
18/L
Egyébként is nem hogy nem az egész emberiség az a pár ember aki ide ír.
"The stories and information posted here are artistic works of fiction and falsehood.Only a fool would take anything posted here as fact. Welcome to the Internet."
ok akkor hülye vagyok
de szegény kérdezett valamit és mindenki itélkezik hogy mert ő soha
nyilván olyan ember válasza segített volna aki volt ilyen helyzetben
tehát tök jó hogy te nem csalod a párod(bár még midig erősnek tartom a megcsalást a csókra )ez most nem segít
irta hogy bűntudata van tehát tisztába van vele hogy nem jót tett de nem ez volt a kérdés.
5 evig voltam parkapcsolatba s nem csaltam meg a parom.
27F (de lassan az F helyett irhatnek UFO-tis :( )
nem vagy ufo de ehhez nem tudsz érdemben hozzászólni :)
szerintem ne mond el
vagy már megtetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!