Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik az általatak kedveltebb? melyik gáz? ha levan borotválva lányoknak. V. ha nincs
Figyelt kérdés
nem hülyeségből kérdem!2012. jún. 7. 19:16
1/7 anonim válasza:
Igazából mindegy. Nem szeretem, ha Tarzankodni kell odalent, de ha szolid, vagy fazonra nyírt, akkor oké.
3/7 anonim válasza:
szőrős pi>a forever! nem szeretem a borotváltat szúr meg undorító mikor ki pattogzik meg pattanásos lesz ! legyen fazonra nyírt :)
4/7 Dögi válasza:
Legyen nagyon rövidre nyírt vagy borotvált, nem szeretném hogy a szőrszálak az orromba menjenek mikor nyalom. :)))))
5/7 anonim válasza:
Nagyon leegyszerűsíted a dolgot! Van a csúnya punci, az borotválva még csúnyább! De az egész a csajtól is függ. Van akinek nagyon jól áll a szeméremszőre alapból is, másnak fazonírozni kell legalább, mert akkora dzsungel van neki ott. Ritka a szépen borotvált. Általában szanaszét pattog az ölük, tiszta pattanás lesz, begyullad.. nagyon ronda tud lenni. Na meg amikor nőni kezd. Ritka az aki kezelni tud ilyen problémákat. A legtöbb csaj csak néz ki bután a fejéből, mert azt hiszi hogy leborotválja és annyi. Igényesség meg 0!
6/7 anonim válasza:
az a gáz, ha a fiút zavarja, és a lány nem hajlandó változtatni rajta.
7/7 anonim válasza:
Volt egyszer egy fél éves kapcsolatom aki soha nem borotválta! Nagyobb szőre volt mint nekem. hát elég undorító volt! Utálom a dzsungelt! A kis fazon az belefér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!