Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elítélendőbb, ha egy nő lép félre egy kapcsolatban?
Engem már csak az érdekelne, hogy milyen az az értelme a kur.va szónak, ami nem pejoratív...
Nő vagyok, léptem már félre, szar volt a kapcsolat, nem így kellett volna megoldani.
Volt párom, aki megcsalt, szar volt a kapcsolat, nem így kellett volna megoldani.
Az élet igazságot tett, tanultam belőle. A férfinak sem kiváltság félrelépni, ez mindhárom félnek szégyen, a megcsaltnak kevésbé. De neki is fel kellett volna tűnnie, hogy nem működnek jól a dolgok.
Az férfi-érzelemmentességben egyébként én nem hiszek, legalábbis nem jobban, mint a nőiben.
24/N
jó akkor maradjunk annyiba,hogy kutyába sem nézlek benneteket.állatok. lehettek büszkék magatokra.
a pejoratív szó értelmét pedig nézd meg googleban mit jelent. idióta.
Ez korábbi felfogás, plusz az arab országokban erőteljesebb a patriarchális rendszer, a nőt jóformán háziállatként tartják.
Itt Magyarországon már lassan sikerül elérnünk arra a szintre, hogy a férfi ugyanakkora bunkó, ha félred_g és nem csak a nőt sz@jh_zzák le, ha félrejár
"Mert egy nőnek szégyen, egy férfinak büszkeség. Sajnos. A férfiak azt hiszik több mindent megtehetnek."
Bocs, de ez hatalmas baromság!
Számomra azért elítélendőbb, mert folyamatosan hallgatom, hogy így a pasik hűtlenek, meg úgy minden pasi egyforma, ha azt mondom, hogy a csajok is csinálják, akkor "á, azok csak mocskos r1bancok, ne általánosíts". Egyszerűen igazságtalannak és sértőnek érzem, hogy ha egy pasi enged a hormonjainak, akkor mocskos állatok vagyunk mind, akik csak a f*szuk után mennek. Ha egy nő teszi meg, akkor ő érzelmi alapon teszi, mert ő SZERELMES, és az szerinte totál más, mintha a partnere szempontjából ez kicsit is változtatna a dolgokon és kevésbé fájna neki.
Ugyanolyan gerinctelen dolog mindkét nem esetében, csak nem a férfiak pocskondiázzák demagóg módon a nőket, nem mi nevezzük a nőket állatoknak, nem mi papolunk a párkapcsolati hűség megtörhetetlen szentségéről, azaz nem mi csinálunk segget a szánkból.
Ez nem az állatok szintjére lealacsonyodás. Vannak bennünk ösztönök amit diktálnak valamit. A Férfiakban például azt hogy ha felajánlkozik egy jó kis csaj azt döngessük meg úgy hogy visítson. A nőkben meg az hogy gyereket akarnak meg hasonló baromságok. Hiába vagy ember és hiába próbálod ezeket legyűrni, nem fog soha igazán sikerülni. Ezért van az hogy mi elnézzük hogy az asszony megellik egy visítozó maga alász@ró csomagot, cserébe elvárható hogy elnézzék ők is nekünk, ha a saját igényeinket kielégítjük. És igen, ha egy nő kefél félre folyton, vagy épp egy csávó akar gyereket(pl egy homokzsák, rossz esetben kettő) akkor az elítélendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!