Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy valaki már 23 évesen képes elkötelezni magát. és pasi?
Férjemmel mindketten 20 évesek voltunk, amikor megismerkedtünk, 5 hónapra rá esküvő, addigra a párom betöltötte a 21-et ( nem, nem baba, miatt, ő csak évek múlva lett).
Ennek már 19 éve, a házasságunkkal minden rendben :)
Lehetséges. Amikor a szüleim annyi idősek voltak, én már három éves voltam, azóta is együtt vannak. A barátnőmék tavaly nyáron házasodtak (és remélem örökre együtt maradnak), és 22 évesek. Miért ne lehetne? És persze nem feltétlenül kell azonnal családra, gyerekekre asszociálni az elköteleződésből, de ez az, amit bizonyítékként fel tud hozni az ember, mert ha azt mondom, hogy "25 vagyok és öt éve élek a párommal, aki két évvel idősebb nálam" akkor azt mondják, hogy "jó, hát majd jövőre szakítotok."
Errefelé társadalmi konvenció, hogy a házasság jelenti a teljes elköteleződést. Arról meg lehet vitatkozni, hogy ez mennyire jó vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!