Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfelejtettem hogy hogyan hívják a barátnőm szüleit, mikor mutatkoztam be nem figyeltem annyira, mert kicsit ideges voltam, és hogy tudnám meg, anélkül, hogy megkérdezném tőle?

Figyelt kérdés
valahogy úgy, hogy rá se jöjjön mi volt a célom ezzel..
2012. jún. 7. 11:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Miért fontos az?
2012. jún. 7. 11:06
 2/13 anonim ***** válasza:
Semmi pánik, nem kell rákérdezned. Nekem egyből 5 nevet kellett volna megjegyeznem. Egészen egyszerűen, eleinte nem lesz dolgod a nevekkel, nyilván mert nem a szülőkhöz, hanem a csajhoz jársz. (tutira srác vagy a csajok jegyzik a neveket :D) aztán ha eléggé figyelsz akkor sztorikban szóba fog jönni a név, vagy csak beszélgetnek és a nevén szólítja egyik a másikat. Nem kell kérdezősködni, megoldja magát a helyzet.
2012. jún. 7. 11:07
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát az anyja nevét a személyi igazolványáról, diákigazolványáról (ha van még)...
2012. jún. 7. 11:07
 4/13 anonim ***** válasza:

2! Én lány vagyok és simán elfejtem akkor rögtön,bemutatkozás után,hogy hogy hívják:D

Amúgy meg kérdezd meg a párod,nem olyan ciki ez szerintem.

2012. jún. 7. 11:10
 5/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Párod/barátod/barátnőd
2012. jún. 7. 11:11
 6/13 anonim ***** válasza:

Jaj nyugalom!Bemutatkozáskor az emberek többsége arra figyel,hogy a saját nevét helyesen mondja.:D

Egyszerűen kérdezd meg tőlük,vagy a barátnődtől,hogy hogyan szólíthatod őket!Lehet,hogy a rendes nevüket nem is szeretik,van valami érdekes becenevük,stb.

Ikább kérdezz rá,az a biztos.:)

2012. jún. 7. 11:14
 7/13 anonim ***** válasza:

*n

(miért vagy 55%-os?:()

2012. jún. 7. 11:14
 8/13 anonim ***** válasza:
(*ok...bocsi...inkább töröld a válaszaimat,csak a helyet foglalom...)
2012. jún. 7. 11:15
 9/13 anonim ***** válasza:
párodat kérdezd meg nyugodtan, vagy a szülöket legközelebb hogy hoyg szólíthatod.... (van olyan akit kiráz a hideg ha néniznek még akkor is ha már 50 éves)
2012. jún. 7. 11:23
 10/13 A kérdező kommentje:
jaja fiú vagyok, nem kérdem többször mert már egyszer kérdeztem és mondta, de ismét elfelejtettem:))
2012. jún. 7. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!