Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féltékenység avagy hülyeség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékenység avagy hülyeség?

Figyelt kérdés

Párom nagyon féltékeny és kezdem unni.

Nem szeretném elhagyni de nem birom tovább, hogy levegöt se se vehetek egyedül mert ö ott terem.Sehová sem mehetek nélküle mert fél hogy megcsalnám, pedig nincs semmi oka rá.

Örülök ha wc re elmehetek egyedülXD

Mit tegyek hagyjam el ezért?

Ezt hosszutávon nem fogom birni.

2009. júl. 2. 15:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Beszéltél már vele erről?
2009. júl. 2. 15:57
 2/10 anonim ***** válasza:
beszeld meg vele a dolgokat es ha igy folytatja es neked tovabbra sem tetszik,szakits vele
2009. júl. 2. 15:57
 3/10 A kérdező kommentje:
Beszéltem már vele rola annyi volt a válasz hogy nem akarja hogy megcsaljam valami 50kg -os hülye gyerekkel....
2009. júl. 2. 15:58
 4/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Én megpróbálnék vele beszélni még egyszer, ha nem változtat, otthagynám. Ez megöli teljesen a kapcsolatot... Hol van a bizalom?:S

16/L Honey

2009. júl. 2. 16:03
 5/10 A kérdező kommentje:
Pont ez az tölem elvárja hogy bizzak benne ö meg mindenhová utánam jön...már lassan ott tartok hogy kitalálok valamit csak hogy legyen egy szabad napom...
2009. júl. 2. 16:04
 6/10 anonim ***** válasza:
76%

Ez még azér tré, mert minél féltékenyebb, meg mondja a magáét, akkor már teszel is érte, h legyen oka egy idő után... Így sokkal könnyebben meg fogod csalni. Vagy te nem vagy olyan?

Honey

2009. júl. 2. 16:08
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem szeretném megcsalni, de szeretnék levegöt venni anélkül hogy allándoan ot lenne. Szeretem meg minden csak nekem ez kezd sok lenni együtt élünk meg minden az se igaz hogy nem vagyok vele eleget.

De kezdem ugy érezni hogy megfulladok .

Szeretnék egy icipici szabad teret ez nagy baj?:S

2009. júl. 2. 16:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jogos az igényed, mindenkinek kell, hogy legyen saját élete, saját szabadideje.

Az igaz, amit előttem írtak, hogy a párod nem bízik Benned, de még nagyobb baj, hogy magában sem. Talán túlsúlyos, hogy az 50 kilós gyerektől tart, mint lehetséges riválistól?

Így kényszerít rá legjobban, hogy hazudozz.

Ha továbbra is őrzendő rabnak, egyenesen gyereknek kezel, akinek nincs saját felelősségérzete, el fog vadítani magától.

Ha ne mfogja fel, hogy nem akarod megcsalni d e szükséged van saját térre, én a helyedben otthagynám...

Tudod aki ennyire féltékeny abból bántalmazó is válhat!!!!!!!

2009. júl. 2. 16:27
 9/10 A kérdező kommentje:

Nem nem tulsolyos és nem birna megütni soha szerencsére .

3 év alatt akármilyen dühös volt egyszer sem emelt rám kezet.

2009. júl. 2. 16:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát még szerencse, hogy fizikailag nem agresszív....

De épp elég az érzelmi erőszak!

Ha nem túlsúlyos, akkor más okban keresendő az önbizalomhiánya.

2009. júl. 2. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!