Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferde szemmel néztek arra az esetre, ha egy lánynak fiatalabb srác jön be, esetleg kapcsolatot alakít ki vele?
Sok minden egyébtől is függ, nem csak az életkortól... Nagyon változó, hogy ki mennyire érett. Jártam 30 éves sráccal, aki egy 18 szintjén állt ilyen szempontból, és a fordítottjára is volt példa. Ez is egyén függő.
24/N
Néhányan igen, de ők eléggé begyöpösödött aggyal rendelkeznek. Amúgy is nem halál mindegy, ki mit szól hozzá?:D Engem sosem érdekelt.. mindig is a kb 2 évvel fiatalabbakat vonzottam, lehet hogy azért, mert én magam is jó, ha 17-nek kinézek az arcom miatt.. :D Akik élőben láttak a barátommal, mind azt mondták, hogy szépek/aranyosak vagyunk, az utcán is kedvesen mosolyognak ránk az emberek, tényleg jól mutatunk egymás mellett :DD De persze van egy-két jóindulatú aki még nem látott minket, hogy biztos valami baj van a fejemmel, vagy ocsmány vagyok, amiért egy nálam fiatalabbal járok. A másik irigykedő velem egykorú fiúnak meg az a problémája, hogy vele nem jártam, de egy fiatalabbal meg igen. És?! :D Elmehet a fenébe aki ilyeneken fennakad.. :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!