Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másokkal chatel, flörtöl! Szerintetek ez normális egy kapcsolatban?
Gondolom a barátnőd 16 év körüli. Velem is voltak ilyen problémák anno, rengeteget veszekedtünk ezen a barátommal, és sokáig tartott, mire megértettük egymást.
Alapvetően egy fiatal lányról beszélünk, aki kezd nőiesedni, és élvezi, hogy a férfiaknak ő kell. Legyezgeti a hiúságát, jól esik neki, de nem valószínű, hogy tovább menne (ha magamból indulok ki).
Én anno tényleg csak fiúbarátokat kerestem, akiktől elfogadtam a bókokat, de soha nem mentem bele az ilyen dolgokba (tehát nem utaltam arra, hogy 'gyere, itt vagyok, dugj meg'). A barátom azt nem értette meg, hogy a megcsalás RAJTAM múlik, és ha én nem fogok lefeküdni vele, akkor bármit csinálhat a fiú, nem lesz semmi. Hülye duma a "benned megbízom, csak benne nem".
Én viszont azt nem értettem meg, hogy a barátom férfifejjel gondolkodik, ahogy azok a fiúk is, akikkel barátkozni akartam, ezért aztán sokszor előre megmondta, hogy mit fognak nekem mondani, mi lesz a történet vége. Én meg jólelkű naiv kislányként soha nem hittem el neki, hogy csak szexre kellenék. Mármint, azért elég bántó, ha valaki nem találja meg benned a szellemi partnert, és csak azért beszélget, mert meg akar dugni. És még bántóbb erre a párodtól rájönni.
Na mindegy, a történet vége az, hogy én már nem barátkozom fiúkkal, pedig vágyom rá, mert egyszerűen nem bírom elviselni a lányok picsogását. A barátom baráti körével jóban vagyok, és ennyi.
De lassan már két éve együtt vagyunk, és nem bántam meg, hogy leépítettem ezeket az embereket.
Hát ha a két pasi udvarolgat a barátnődnek, akkor ez jólesik neki, ami már rögtön nem baráti az ő részéről sem.
6 hónap után még olyan szerelmesnek kellene lenni, mint az ágyú... Még 6 év után sem nagyon kellene ilyet játszani a barátnődnek, nemhogy 6 hónap után...
Én keményen választás elé állítanám, hogy vagy te vagy a két pali.
"Hát ha a két pasi udvarolgat a barátnődnek, akkor ez jólesik neki, ami már rögtön nem baráti az ő részéről sem."
Minden nőnek jólesik, ha kapcsolatban van, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!