Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól döntöttem? Mit csináljak? :S
kb fél éve ismerkedtem meg egy fiúval, elég sokat beszélgettünk, találkozgattunk is, a talikon minden jó volt, és szép, csókolóztunk, sétálgattunk, romantika..meg amit akartok, szóval tök jól éreztük magunkat...aztán most kb 3 hete azt mondta, hogy ő most nem akar komoly kapcsolatot...de szívesen beszélgetne még velem...tudom, hogy ez nem csak egy hülye kifogás, mert ha nem akarna velem lenni megmondta volna, mert elég őszinte emberként ismertem meg..ráadásul az előző 3 hétben mindig ő keresett meg engem.
na és most jönne a lényeg...én pár napja mondtam neki, hogy én többet érzek, mint ő, és nem akarok feleslegesen várni rá, meg szenvedni miatta..úgyhogy inkább ne beszélgessünk...viszont most rohadtul megbántam, mert hiányzik :( mit csináljak?!
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!