Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsam a barátnőm szüleit?
Igen, ahogy te is írtad.
Mondjuk Marika néni, meg Pista bácsi (v. nemtom, hogy hívják őket):)
Ha nekik nem jó így, akkor majd úgyis megmondják, hogy hogy szólítsd őket.
mama, papa :D
Lehet az elején elég lesz az is, ha magázni fogod őket. A néni meg bácsi az olyan ovodás, szerintem. :)
L, 18
Na pontosítok, az úgy tényleg jobb, ha a nevét is hozzá teszed a néni meg bácsihoz :D De csak úgy magában ne mondt, hogy "Néni, bácsi" :D
L, 18
Nekem is komoly gondjaim voltak ezzel. Most, hogy én vagyok a 40 éves, még mindig előfordul... :oD
Szerintem kérdezd meg Őket! Komolyan. Ha nagyon hivatalos vagy, először magázva megkérdezed: "Hogyan szólíthatom?" De azzal sincs semmi baj (ma már tudom), ha bevallod, hogy zavarban vagy, és segítségként kérdezel rá. Ha normálisak, és miért ne lennének azok, akkor megértik, és rögtön segítenek, azonnal kialakul valami kommunikáció. A legrosszabb, amit tehetsz, hogy begörcsölsz, vagy megpróbálod elkerülni a direkt megszólítást. Az olyan... fura... Nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!