Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szólítsam a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsam a barátnőm szüleit?

Figyelt kérdés
Felvázolok egy szituációt: Barátnőm szobájában vagyunk, megkér h hozzal fel neki valamit anyutól vagy aputól. Hogy szólítsam meg őket? xy néni és xy bácsi vagy hogy? Majdnem 40évesek a szülők.
2009. júl. 2. 13:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
szerintem úgy ,hogy elnézést elkérhetném a lányának ezt vagy azt....köszönöm ....nagyon kedves
2009. júl. 2. 13:19
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
azt mond nekik amit hallani akarnak :D
2009. júl. 2. 13:19
 3/12 anonim ***** válasza:
57%

Igen, ahogy te is írtad.

Mondjuk Marika néni, meg Pista bácsi (v. nemtom, hogy hívják őket):)

Ha nekik nem jó így, akkor majd úgyis megmondják, hogy hogy szólítsd őket.

2009. júl. 2. 13:20
 4/12 anonim ***** válasza:
77%

mama, papa :D

Lehet az elején elég lesz az is, ha magázni fogod őket. A néni meg bácsi az olyan ovodás, szerintem. :)

L, 18

2009. júl. 2. 13:20
 5/12 anonim ***** válasza:

Na pontosítok, az úgy tényleg jobb, ha a nevét is hozzá teszed a néni meg bácsihoz :D De csak úgy magában ne mondt, hogy "Néni, bácsi" :D

L, 18

2009. júl. 2. 13:22
 6/12 anonim válasza:
52%
Hölgyem... Uram, kérem legyen szíves odaadni... stb.
2009. júl. 2. 13:31
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem is komoly gondjaim voltak ezzel. Most, hogy én vagyok a 40 éves, még mindig előfordul... :oD

Szerintem kérdezd meg Őket! Komolyan. Ha nagyon hivatalos vagy, először magázva megkérdezed: "Hogyan szólíthatom?" De azzal sincs semmi baj (ma már tudom), ha bevallod, hogy zavarban vagy, és segítségként kérdezel rá. Ha normálisak, és miért ne lennének azok, akkor megértik, és rögtön segítenek, azonnal kialakul valami kommunikáció. A legrosszabb, amit tehetsz, hogy begörcsölsz, vagy megpróbálod elkerülni a direkt megszólítást. Az olyan... fura... Nekem.

2009. júl. 2. 13:38
 8/12 anonim ***** válasza:
58%
Húúha én első találkozás alkalmával letegeztem őket:) Pedig nem vagyok neveletlen, csak egyszerűen látni lehet egy emberen, hogy minek örülne, mit várna el.
2009. júl. 2. 13:56
 9/12 A kérdező kommentje:
Azt hozzátenném hogy 18 vagyok tehát nem tegezhetem le őket:)
2009. júl. 2. 14:38
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló korú gyermekeim vannak mint Te. Amikor már tartósnak tünt a kapcsolatuk, akkor mondtam a fiúnak, hogy tegezzen, és szólítson a keresztnevemen. Addig Éva néninek hívott. De lehet hogy ők inkább a magázást választják. Akkor az "esküvőig" x- néni. y -bácsi, utánna:anyuka, apuka
2009. júl. 2. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!