Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom 37 éves, azt állítja, hogy ő még sosem csalódott. Ez vagy hazugság, vagy sosem volt még igazából szerelmes?
Pontosan azért nem csalódhatott,mert a párod szakitott, ezek szerint mindenkivel.
Ugy látszik fél tõled, hogy elhagyod.
Van ilyen ember!
Az exem. (29 éves) Mindent megkapott a sorstól: lakás, munka, autó, barátnő.
Semmiért nem küzdött meg soha, mindenben csak mázlija volt, minden az ölébe hullott. Soha nem került még a padlóra.
Épp ezért egy önző, egoista barom lett belőle.
Két rendes barátnője volt (az egyik ugye én vagyok) és mind a kettőt átverte, becsapta, megcsalta, megalázta és kidobta.
A munkanélküli embereket is lenézi, mert szerinte aki akar, az talál is. Hozzáteszem, őt a fősuli után egyből alkalmazta az egyik régi ismerőse. (én munkanélküli lettem)
Biztos, hogy aki nem tapasztalja meg sokáig, hogy milyen a padlón lenni, az fél tőle, és nehezebben dolgozza fel, mintha folyamatosan érik az életében kisebb-nagyobb csalódások. Ez elől persze lehet menekülni, de nem vall valami kiforrott személyiségre. A problémák, csalódások az élet velejárói, és aki menekül előle, az az élet elől menekül.
én azt hittem csak szerelmi csalódásról van szó....amim nem volt még...hál istennek.
És én nem csalódásból szakítottam hanem érzelemhiányból, nem éreztem irántuk semmit szó szerint játszani meg nem akartam...
Majd megtaláltam azt aki felé ki tudtam nyílni 8 éve vagyunk együtt és minden remek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!