Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta vagy egyedülálló?

Figyelt kérdés
élvezed hogy nincs párod vagy hiányzik már?
2012. jún. 5. 20:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

24,5/f

Valaki ezt élvezi? Mit lehet ezen élvezni? Vagy akkor ahhoz gondolom tényleg nagyon jó barátok, társaság kell, hogy eltudjuk feledni ezt a magányt.

Végül is kiskoromban volt egy "barátnőm" háát néha néha eszembe jut, bár elég ritka, maga az érzés hiányzik hogy nincs társam.

2012. jún. 5. 21:03
 12/22 anonim ***** válasza:

Nagyjából 8 hónapja lett vége az első komoly kapcsolatomnak, ami nem mellesleg egy fatális tévedés volt. Mégis a mai napig szeretem a srácot. Ám így is túl sok időt "pazaroltam" rá és az emlékére.

Élvezem is, mert ugye ott vannak a pozitív oldalai is és így is teljesnek érzem magam, boldog vagyok és nem is vágyok kötöttségre igazából még, mégis én is, mint ahogy az egyik előbbi válaszoló írta, néha (egyre gyakrabban) eljátszom a gondolattal, hogy de jó is lenne újra szerelmesnek lenni. 3-4 hónapja kezdtem el újra randizgatni, voltak pár napos,hetes alakulgató "kapcsolataim", de nem éreztem úgy, hogy igazán megfogott volna bárki is. Úgyhogy keresgélek. 16/L

2012. jún. 5. 21:06
 13/22 anonim ***** válasza:
15 éve :S
2012. jún. 5. 21:21
 14/22 anonim ***** válasza:

A hétvégén szakítottam.

Élvezem,nem megy nekem a kapcsolatosdi,most se tartott még egy hónapig sem.

2012. jún. 5. 21:27
 15/22 anonim ***** válasza:
56%

"akinek nem is volt még senkije honnan tudja milyen ha van"

Szerintem senki nem írta, hogy tudja, hogy milyen ha van. Csak azt, hogy élvezi az egyedüllétet.

Egyébként az súlyosabb, hogy aki egyedül nem tud meglenni, az mégis mit tud adni egy kapcsolatban?

2012. jún. 5. 22:05
 16/22 anonim ***** válasza:

15-ös, igazad van! :)

1 éve majdnem, és én is élvezem. Nem vagyok magányos, elfoglalom magam, élem az életem, ilyesmi :D Nagyon sokat változtam ebben az elmúlt egy évben (jó irányba, azt mondják), és nagyon sok jó dolog történt velem. Nem rég kezdtem el randizni újra, de úgy vagyok vele, hogy lesz ami lesz, nem nagyon görcsölök rá a dologra :D 24/L

2012. jún. 5. 23:14
 17/22 anonim ***** válasza:

Amióta megszülettem, azóta vagyok egyedül. Ahogy alakulnak a dolgok az is lehet, hogy addig leszek egyedül, amíg meghalok.

A 15-ös válaszolónak egyáltalán nincs igaza. Ellenben a 11-es (21:03) válaszolónak teljesen igaza van. Jó társasággal és barátokkal lehet meglenni egyedül (ami persze nekem nincs).

19/F

2012. jún. 5. 23:39
 18/22 anonim ***** válasza:

kedves 17-es, milyen lazán osztod, h kinek van igaza és kinek nincs egy ilyen szubjektív kérdésben...

szerintem igenis lehet élvezni azt, h nem vagy párkapcsolatban, ami egyenlő azzal, h egyedülálló vagy, de nem szükségképpen jelenti azt, h egyedül vagy. én szeretem a függetlenséget, h azt csinálom, amit akarok, nem kell senkihez sem alkalmazkodni. az intimitás hiányzik néha, az igaz, de akkor sem vágyok párkapcsolatra.

2012. jún. 5. 23:56
 19/22 anonim ***** válasza:

majdnem 3 hónapja,és hiányzik hogy nincs párom,de közben élvezem is,mert van időm más dolgokra:)

15/L

2012. jún. 6. 15:56
 20/22 anonim ***** válasza:

Én már lassan 2 éve, most 23 vagyok.. De jól birom, évekig tartó kapcsolatom még nem volt, csak 1-2 hónapos.

(L/23)

2012. jún. 15. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!