Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mi baj lehet ezzel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi baj lehet ezzel a pasival? A többi lent.

Figyelt kérdés

Szereti a romantikát, verseket ír. Hűséges, ha tetszik neki valaki, akkor csak ő létezik számára. Csak komoly kapcsolat érdekli, és őszinte. Minden szituációban meghallgatja a lányt, és bármiről, amiről éppen szó van, a lánnyal együtt örül, vagy épp lesz kedvtelen, vagy ad tanácsot.

Külsejére még nem volt panasz.

Igaz, nem egy érdekes pasi. Vagyis, egy ún. rosszfiú biztos izgalmasabb. Ugyanakkor kreatív, és teljes mértékben romantikus meglepetéseket talál ki a hőn áhított hölgy szívének megdobogtatására.

Azonban magányos, és soha nem volt még egy normális kapcsolata sem:S. Elvárásai nem nagyok, csak szeresse valaki, és figyeljen rá!

2012. jún. 5. 09:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Verseket ír, ez egy buzogány!
2012. jún. 5. 10:51
 12/20 anonim ***** válasza:
Hát, mivel gyakorlatilag kizárólag pozitív tulajdonságokat írtál le, kicsit nehéz lenne erre a kérdésre válaszolni. :/
2012. jún. 5. 10:55
 13/20 anonim ***** válasza:
Nyomasztóan ragaszkodó lehet, és nem a barátnőjébe lenne szerelmes, hanem a szerelembe.
2012. jún. 5. 11:28
 14/20 anonim ***** válasza:
Leginkább az a baj, hogy csak a jó tulajdonságokat írad. Ezek alapján semmi baj nincs veled, de jó lenne ismerni a másik oldalt is. Mindenkinek vannak hibái.
2012. jún. 5. 11:51
 15/20 anonim ***** válasza:

Fogadjunk, hogy vagy Sopron, vagy Nyíregyháza vagy Békéscsaba környéki vagy... Az ilyen pasik mindig az ország másik végében élnek... :/

23L

2012. jún. 5. 12:43
 16/20 anonim ***** válasza:

Én írtam a megfojtást, félre értettél. Azt akartam mondani, hogy túl szappanos vagy, hogy édes a ragaszkodás, de egy idő után már ijesztő.Nem, nem úgy értem, hogy nem engedsz el sehová, pont hogy papucs vagy, én mondanám meg neked, hogy te mit csinálj, közben megkérdeznéd jó-e így, és hogy kell-e még valami.

Egy olyan férfi, aki "túlszeret" majdnem olyan rossz, mint aki megver. Egyformán idegesítő, és mind a kettőnek nehéz kitenni a szűrét.

Nekem már a kérdé kifejtétől égnek állta a hátamon a szőr. Egy férfi legyen határozott, és ne pitizzen minden apró ölelésért.

Valaki azt írta "nyomasztóan ragaszkodó" nagyon találó, szerintem ez lesz a válasz.

2012. jún. 5. 12:53
 17/20 anonim ***** válasza:

16-os vagyok.

*A kérdés kifejtésétől

2012. jún. 5. 12:54
 18/20 anonim ***** válasza:
És ne haragudj, de sajnos már van tapasztalatom ebben, a hozzád hasonló fiúk nem szoktak érteni a finom célzásból.
2012. jún. 5. 12:56
 19/20 A kérdező kommentje:

A ragaszkodás igaz, abban egyetértek.

De nem 1-2 hetes ismeretség, vagy kapcsolat után, hanem fél év után pl.

A papucsra reagálnék. Egy kapcsolatomat leszámítva -amikor is idősebb volt a hölgy-, mindben domináns szerepet töltöttem be. Persze, ezt nem kell most brutálisan érteni. Mert nyilván most a másik végletet fogod ecsetelni.

Csak mindig figyelembe veszem, hogy mi jó a hölgynek.

Mondhatod, hogy "papucsság", beszélhetünk határozottságról, de ha helyesen próbálnám meghatározni, akkor úgy tenném meg, hogy egyenlő felek egy kapcsolatban.

Egyébként értek a célzásból, a "nem" az nálam is "nem", ragaszkodás ide vagy oda. Ahhoz, hogy valakihez kötődjek, nyilván el kell jutni egy szintre, ami nem egyik napról alakul ki a másikra, de erről már feljebb írtam.

Ha látom, hogy esélytelen a dolog, akkor elfogadom a lány döntését, ez így korrekt!

2012. jún. 5. 13:35
 20/20 anonim válasza:

a 3. hozzászóló leírta a lényeget. legalábbis szerintem is ez a baj. sajna tapasztalat, mert én is ilyennek tartom magam. gondolom te is magadról írtál.

amúgy meg kitartás, előbb utóbb lesz valaki, aki ezt fogja értékelni, egy komolyabb lány.

2012. jún. 10. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!