Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mond ilyet egy nő egy férfinak?
Beszélgetnek, leveleznek, jó barátok, mindent megbeszélnek, nincs köztük semmi egyéb. A nőnek van párja amúgy. Ha a férfi csak a legkisebb mértékben is utal arra, hogy köztük lehetne is valami, pl. egy szexuális jellegű utalás vagy poén, akkor erős kiakadás, hogy őt ne nézze ribancnak, meg hogy ebből olyan téren nem lesz semmi, csak jól érzik magukat együtt.
Ehhez képest olyanokat ír, hogy 1 hét távollét egy évezrednek fog tűnni, meg hiányozni fognak a beszélgetések. Meg buliban ráír a pasira, hogy hiányzik-e ott neki. Pasi lakására elmegy beszélgetni. Mit akar egy ilyen csaj, miközben amúgy van párja régóta, tényleg csak barátságot?
Vagy ha mégsem és csak játszott veled, akkor hadd menjen kárba a ráfordított idő és energia, miközben lehet, hogy elszalasztod éppen a normális csajokat.
Ezt neked kell eldönteni.
Azért, mert úgy gondolja, hogy amit lehet Jupiternek, nem szabad a kisökörnek! Magyarán, ő húzhatja az agyadat olyan dolgokkal, amiket simán félreérthetsz, ha akarsz, de neked ilyet nem szabad, mert rögtön kiakad.
Valszeg vonzódik hozzád valamennyire, de mivel párkapcsolatban él, ezért nem kezdene veled viszonyba. Ellenben a beszélgetéseitek neki jók valamire, jól érzi magát így. Egyetértek az előttem szólóval, szerintem is saját maga előtt tagadja le a dolgot.
Na végre egy nő aki beismeri..!
Szeretném megkérdezni hogy vörös vagy?
Nem beismerem, csak találkoztam már ugyanilyen típussal - férfiban. :/
A hajam színének meg ehhez pláne semmi köze nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!