Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Természetes dolog, van/volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Természetes dolog, van/volt ez mással is így?

Figyelt kérdés
Háát nem tudom hogyan fogalmazzam meg egyszerűen és röviden, mert részben kellemetlen is a téma. 18 éves vagyok, hozzáteszem szűz, mert nem lehet ez is közrejátszik a "problémámban". Van 1-2 hete barátom...Én amúúgy is nagyon szerelmes típus vagyok, és nagyon bele tudom magam élni akár egy csókba is.. Amikor megcsókol, vagy simogat nagyon benedvesedek.. :| De zavaróan, tehát a bugyimon érzem, és nem tudom h azért egy szimpla csóknál ez normális-e, de hogy zavaró az egyszer biztos.. Lehet ez ellen valamit tenni ( csak ne a tisztasági betéttel gyertek plz ) vagy ez azért lehet mert "érintetlen" vagyok, vagy nem értem, de kellemetlen. :S

2012. jún. 4. 23:18
 1/9 anonim ***** válasza:

tini vagy, tök természetes, hogy így reagálsz, ne aggódj!

viszont ha majd elveszíted a szüzességed, illetve nem csak csók lesz már az étlapon akkor egy idő után több stimulációra lesz szükséged ahhoz, hogy felizgulj:)

18/f

2012. jún. 4. 23:20
 2/9 anonim ***** válasza:
52%

Velem sose volt ilyen.

26/f

2012. jún. 4. 23:20
 3/9 anonim ***** válasza:
66%

"Velem sose volt ilyen."

Velem sem. Nem ertem... xD

20/f

2012. jún. 4. 23:24
 4/9 A kérdező kommentje:

Első: köszi :)

Utolsó kettő... Most mit mondjak, nem is tudom mit vártam olyanoktól, akiknek az IQ-juk jó ha megegyezik a cipőméretükkel...;) Marha szellemes.

2012. jún. 4. 23:46
 5/9 anonim ***** válasza:
47%
nekem 152-es... nagy labon elek... xD
2012. jún. 4. 23:50
 6/9 A kérdező kommentje:
De úgy tűnik, hogy nem elég nagyon ... ;) Saját szegénységi bizonyítványod :) Humorherold...:P
2012. jún. 5. 00:03
 7/9 anonim ***** válasza:
jolvan najolvan, kartonpapirbol hajtogattam azert ilyen nagy
2012. jún. 5. 00:11
 8/9 anonim ***** válasza:
2 bugyin gondolkoztál már? ^^
2012. jún. 6. 23:14
 9/9 A kérdező kommentje:
De kib*szott viccesek vagytok..:) Segíteni meg egyik se tud, ha meg már hülyék vagytok legalább hallgassatok..
2012. jún. 8. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!