Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már elegem van belőle! Mit csináljak? (lent)
Figyelt kérdés
Az exemmel egy éve szakítottunk. Sajnos osztálytársak vagyunk, úgyh szinte mindig, akarva-akaratlanul tudunk egymás dolgairól. Egy társasággal nyaralni megyek, és írt egy sms-t h nagyon félt, stb. pedig már több mint fél éve nem is beszélünk. Elegem van már az sms-eiből, abból, h egyszer kedves, máskor pedig azt részletezi, hogy végezne ki. Ez persze jelentősen függ az elfogyasztott alkohol mennyiségétől. Már az agyamra megy! Reagáljak, vagy hagyjam, hátha leáll?
Nem tévedek. Ezért írtam a kérdést is. Mert elegem van ebből. De már mindegy, megoldottam a problémát.
2009. júl. 21. 12:32
12/16 anonim válasza:
Mert ha abbol indulunk ki hogy te se vagy hulye megis meg tud gyozni barmirol... akkor biztos neki is van esze, tehat biztos igaza is volt neha amikor meg akart gyozni valamirol. Fiu vagyok szoval az o partjat fogom ez termeszetes:
2009. júl. 22. 01:20
13/16 A kérdező kommentje:
Jó, rendben, ahogy gondolod, de már megoldottam.
2009. júl. 22. 11:15
14/16 anonim válasza:
Ha indiszkrétnek tartasz akkor ne válaszolj. Hogy oldottad meg?
( Jah és különben egy év vagy annál több idő után már semmi sem olyan mint régen. Én több, mint 4 éve vagyok együtt a pasimmal és kb 1 hónapja úgy voltunk vele, hogy ez már nem olyan minr régen ezért szakítottunk. Most úgy néz ki hogy minden rendben de ennek sok előzménye volt. Mindegy. Csak kérdezd meg a szüleidet, hogy nekik olyan-e mint régen és garantálom, hogy a válasz nem lesz. Különben ezt nem azért mondom, hogy gyere vele össze megint csak ezt akartam tisztázni :D. Tudom mondhatnám, hogy még fiatal vagy előtted az élet, de a kérdés nem erről szólt. :) )
Üdv: Nixy
2009. júl. 23. 13:53
15/16 A kérdező kommentje:
A válasz legyen annyi, h beszéltem vele és elmondtam neki, h már nincs esély a folytatásra és ne is álmodjon arról, h barátok lehetünk (igen, tudom h ezért sokan megköveznek, de én nem tudnék úgy viselkedni vele, mint egy baráttal). És tudom h nem lehet olyan mint régen, de én nem arra gondoltam, hogy másfél év után is olyan lesz, mint az első hetekben. Tudtam, hogy ez lehetetlen. Én arra gondoltam, hogy a szerelemnek a legkisebb szikrája sem volt már meg az utolsó hetekben, hónapokban, főleg úgy, hogy közben ő mást szeretett. Ráadásul ebben az időben kezdett kiderülni, hogy milyenek vagyunk is valójában, és mind a ketten kiábrándultunk. Ennyi az egész.
2009. júl. 23. 14:28
16/16 anonim válasza:
Persze ez így már más. :D Én személy szerint (nem mintha ismernélek vagy lenne hozzá közöm, de) akkor köveznélek meg hogyha barátok lennétek. Szerintem az nem normális. Különben is a legtöbben azt vallják, hogy nincs férfi és nő között barátság... Főleg ebben az esetben amikor ő még folytatná és ha már ez nem lehet akkor legyetek barátok. (Szerintem lehet barátság, de nem ilyen esetben).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!