Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már elegem van belőle! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már elegem van belőle! Mit csináljak? (lent)

Figyelt kérdés
Az exemmel egy éve szakítottunk. Sajnos osztálytársak vagyunk, úgyh szinte mindig, akarva-akaratlanul tudunk egymás dolgairól. Egy társasággal nyaralni megyek, és írt egy sms-t h nagyon félt, stb. pedig már több mint fél éve nem is beszélünk. Elegem van már az sms-eiből, abból, h egyszer kedves, máskor pedig azt részletezi, hogy végezne ki. Ez persze jelentősen függ az elfogyasztott alkohol mennyiségétől. Már az agyamra megy! Reagáljak, vagy hagyjam, hátha leáll?
2009. júl. 1. 23:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ne reagálj semmit. Nekem bejött... CSak legyen türelmed.
2009. júl. 1. 23:21
 2/16 anonim válasza:
80%
ha nem reagálsz semmit előbb utóbb abba hagyja, nekem is volt már sajnos szerencsém ilyen fiúhoz,előadta h öngyilkos lesz stb, de nem kell vele törődni egyáltalán, majd megunja
2009. júl. 1. 23:23
 3/16 anonim ***** válasza:
ha válaszolsz neki a hívásaira, sms-eire akkor neki az jön le h még mindig bejön neked. szal ha téged idegesít, hogy törődik veled akkor vagy mond meg neki szemtől szembe becsületesen a véleményedet, vagy szard le.
2009. júl. 1. 23:35
 4/16 anonim ***** válasza:

bocsi, h megkérdezem, de hány évesek vagytok?

mert abból, h "ez függ az elfogyasztott alkohl mennyiségétől" min. 17nek gondolom a lányt...

de ez a hideg-meleg viselkedés nagyon gyerekes, és egy általános iskolásra következtetek belőle... de ez már csak puszta kiváncsiság, ha nem akarsz, ne válaszolj

de mindenképp haggyad, nincs értelme, te enm teheted normálissá...

2009. júl. 1. 23:37
 5/16 A kérdező kommentje:
18 évesek vagyunk, és ő fiú.
2009. júl. 2. 12:59
 6/16 anonim ***** válasza:

És mi lenne ha mégis reagálnál?

A hangulatváltozások lehet hogy bizonytalanságot jeleznek.

Lehet hogy tényleg félt és biztonságban akar tudni, mert fontos vagy neki. Lehet hogy azért iszik mert nem akar minden percben rád gondolni, aztán valamiről mégis az eszébe jutsz és ideges lesz.

Én nem nagyon értek az ilyesmihez, de szerintem az eddigi hozzászólók mind lányok voltak, én meg fiú létemre próbálom az ő szemével látni.

Lehet hogy ezt csak én gondolom így, de talán segítségre lenne szüksége ahhoz hogy továbblépjen. Le tudod írni azt is hogy ki szakított és miért? Vagy hogy meddig voltatok együtt? Mert ha hosszú ideig akkor gondolom jól ismered őt és tudod hogy az smsek közül melyik őszinte.

2009. júl. 16. 21:34
 7/16 A kérdező kommentje:
Közös döntés volt, már mindketten éreztük h ez már nem az, mint ami régen volt. Másfél évig voltunk együtt, de ennek ellenére nem tudom eldönteni, h mikor őszinte és mikor nem, mert ha nagyon akarja, bármit el tud hitetni bárkivel. Sajnos többször tapasztaltam. De neki azóta volt barátnője, olyan baráti társasága van, amit mindig is szeretett volna, szóval már rég léphetett volna.
2009. júl. 17. 13:02
 8/16 anonim ***** válasza:
Masfel ev eleg sok, ha meg mindig kuzd lehet hogy sokkal tobbet ertel neki mint a barati kore vagy egy masik baratno...
2009. júl. 19. 22:48
 9/16 A kérdező kommentje:
De ezzel elkésett. Másfél év sok idő, lett volna ideje küzdeni, de akkor nem tette meg, ezért nem értem, miért most kezdett el félteni. Mert ez már rég esélytelen.
2009. júl. 20. 17:10
 10/16 anonim ***** válasza:
Es ha tevedsz? :)
2009. júl. 21. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!