Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? Nincs már semmi ötletem
Figyelt kérdés
Egy lánnyal már 8 éves korunk óta ismerjük egymást.Nagyon jó barátunk voltunk.Aztán 13 éves korunkba összejöttünk.Nagyon szerettük egymást szerelmesek voltunk egymásba mindig együtt voltunk buliba,suliba stb szinte minden szabad időnket együtt töltöttük.Most 16 éves vagyok 3 hónapja elmentem bulizni a barátaimmal és lefeküdtem 3 vagy 4 csajjal.Aztán már nagyon bántott a lelki ismeret nagy nehezen rászántam magam hogy elmondjam mi történt de már késő volt mert már valaki mástól megtudta.Aztán adott egy pofont és sírva elment.Azóta már mindent megpróbáltam hogy kibékítsem de hiába.És én meg már nagyon szarul vagyok minden nap egyre rosszabb senkivel nem jó szinte minden nap sírok barátaimmal családdal senkivel nem érzem jól magam.Verseny szerűen sportoltam de már azt is abba hagytam mert nem bírom így csinálni a suli is egyre rosszabbul megy.Szóval már nem bírom tovább.Mit tegyek kérlek agyatok valami ötletet mert nagyon nehezen telnek a napjaim2012. jún. 4. 22:59
11/13 anonim válasza:
Végy egy mély levegőt és felejtsd el a lányt.
Ezek után semmi esélyed és meg is értem, kinek kell egy ilyen fiú?
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat de sajnos tőletek is csak azt hallom mint a barátaimtól :( de ha van még valakinek valami tanácsa akkor léci írja le
2012. jún. 5. 12:23
13/13 anonim válasza:
Hát addig ostromolhatod romantikus dolgokkal. Pl.: csoki ( de ne csak az egyszerű táblás!) vörös rózsák, szerenád (a cél érdekében mindent, nem?) és ezt addig amig nem lesz új hapsija...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!