Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vegyek neki? Semmi ötletem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek neki? Semmi ötletem. = (

Figyelt kérdés

Nem annyira vág ide a téma, de a következő lenne a problémám:

Barátom 25 éves lesz nemsokára, 2 éve vagyunk együtt és fogalmam sincs mit vegyek neki.

Nem szereti az ékszereket, szobájába már kapott mindenféle díszt, kiegészítőt, úgyhogy az se jó. :/ :D

Tudnátok mondani valami kézzel fogható, esetleg személyesebb ajándékot?

Előre is köszönöm. :)

(Tudom unalmas már ez a kérdés, de napok óta böngészek és semmi.. :( )

2012. jan. 10. 15:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Nincsen valami hobbyja?
2012. jan. 10. 15:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Könyvet nem szereti?
2012. jan. 10. 15:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Két éve vagy vele és azt várod, hogy vadidegen emberek mondják meg mit vegyél neki? LOL. Mi lesz 10 év múlva? Megszavaztatod népszavazáson?
2012. jan. 10. 15:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

vegyél magadnak egy szexy fehérneműszettet és adj neki egy felejthetetlen éjszakát

én egy ilyen ajándéktól teljesen odáig lennék. :)

5/8 anonim ***** válasza:
100%
c*gány gyereket :D
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg ing, póló, pulcsi.
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha ügyes vagy, csinálhatsz is neki valamit.

Én rajzoltam a barátomnak szülinapjára (mert csak rajzolni tudok jól, mivel olyan egyetemre járok) egy eléggé profi munkát, amit kitehetett a falra.

De te tudod, miben vagy jó.

Ha nem vagy ügyes, vehetsz neki valamit, pl valami kiegészítőt a hobbijához. Ha van kedvenc csapata, valami olyan cuccot.

Vagy ott a klasszikus: ruha. Leginkább a póló, ing méretét könnyű eltalálni, bár ez kevésbé személyes.

Vagy: élmény. Vidd el te vacsizni, vagy a kedvenc helyére, kirándulni, vagy 2 éjszakára valami menő helyre, wellness szálloda ilyesmi. Nem adtál meg árkategóriát.

2012. jan. 10. 15:48
 8/8 A kérdező kommentje:

Huhh. Először is köszönöm a válaszokat!

1. válaszoló: gyúrni szokott, hát ezzel kapcsolatban nem tudom mit lehetne :)

2. válaszoló: Egy könyvet már kinéztem neki, de semmi extra, amellé szeretnék még valamit. :)

3. válaszoló: Eddig mindig volt ötletem, de most kifogytam, igazán mindene megvan, ezért vártam valami ötletet, hátha tudtok valami hasznosat.

4. válaszoló: Köszönöm, ez is szóba jöhet, de nem véletlen írtam oda, hogy kézzel fogható ajándékra gondoltam. :)

5. válaszoló: Köszi ezen jót röhögtem. :D:D Ezt inkább kihagynánk.. :D:D

6. válaszoló: Most volt a névnapja is, meg karácsony is, akkor szülőktől, nagyszülőktől, tesóktól is inget, pólót, zoknit, ilyesmiket kapott, szóval ezt sem találtam olyan jó ötletnek. :) Egyébként nemrég csináltattam neki pólót, szóval már az sem annyira nagy szám.. :$

Tudom kicsit válogatósnak tűnök, de már tényleg annyi mindent kapott, hogy egyszerűen nem tudok mit kitalálni.

7. válaszoló: Neked voltak a legjobb ötleteid. Rajzolni rajzoltam már neki én is egy képet amin közös képeink vannak fekete fehérben megcsinálva. És most is csináltam neki egy 5 részből álló sziluett szerűt, amit kivágtam és majd ki tud ragasztani a falra, bár azt csak úgy nem szüli napra, tetszik neki, de már igazán rajzolni se szeretnék.

Focit szokott nézni, de nem egy nagy foci őrült. :)

És hát az élmény stb... Sütni mindenképp sütök neki, valami tortát. De ennyi. Nem tudnánk megoldani kettesben a romantikus vacsorát..

És hát igen az árkategória. Sajnos az ilyen wellness hétvégése stb, ki van lőve, mert én még csak 18 éves vagyok, és nincsenek millióim. :)

Diákmunkával kerestem némi pénzt, de azért nem annyit, hogy el tudjam vinni egy jobb helyre. Nem mintha sajnálnám tőle a pénzt, de ez most nem megy. :(

Azért köszönöm a válaszokat, mentek a zöld kezek. :)

2012. jan. 10. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!