Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy sok a korkülönbség, de van esély, h működjön?
16 éves lány vagyok.
van egy srác, aki nagyon bejön, és én sem vagyok közömbös neki... a szüleink jó barátok, szóval sokat találkozunk. anyám nagyon fiatalosan kezel a dolgokat, és még össze is akar hozni vele (!!)... nekem nagyon bejön, imádok vele lenni, mindenről lehet vele dumálni, meg okos, értelmes, szinte tökéletes.
csak van egy kis baj, ami miatt "csak" szinte...
ő 28 éves...
ha jól tudom, miattam szakított a 25 éves barátnőjével...
és örülnék, ha összejönne vele, csak nagyon félek, h pl. az ismerősök mit mondanának, mert tudom, h nem számít, de azért nem akarom elveszteni őket...
szerintetek???
Ha valakit szeretsz,nem számít más vélemény,nem de bár?! :)
Ha te jól meg vagy vele,miért érdekelne,hogy mások mit gondolnak?
sok lány mi pénzt megadna hogy a szülei elfogadják a nála jóval idősebb pasijukat
ugyhogy nagy szerencséd van husi én azt mondom csapj bele
bár amugy meg vigyázz még a végén anyud lecsapja a kezedről na jó ez csak viccc
köztünk a barátommal majdnem 4 év van,anyuék nem ellenzik mer kedvelik a fiút:)megbeszéltük a dolgokat a szexualitás terén hogy én még nem vágyok rá,ő ezt tiszteletben tartja.Ha ő is szeret téged nem fog semmit erőltetni:)
15/L
Köztünk a barátommal 4 év külömbség van.Megbeszéltünk mindnt a szexualitás terén h még nem akarom,ő ezt tiszteletbe tartja.Anyuék kedvelik ugy h nem ellenzik.Ha szeret vár rád és nem erőltet semmit:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!