Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem és a gyűlölet tényleg közel áll egymáshoz?
Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 21:35
2/8 anonim válasza:
igen. és sokan keverik a kettőt, mert néha nagyon hasonló az érzés maga. ja és könnyen át tud fordulni az egyik a másikba.
3/8 Macs1209 válasza:
Úgy szokás mondani, hogy a gyűlölet közelebb áll a szerelemhez, mint a közöny. Ez pedig igaz is :)
4/8 anonim válasza:
Tényleg. Csak azt tudod igazán meggyűlölni, akit valaha nagyon szerettél.
Az meg, hogy keverik, szerintem hülyeség. Csak el tudom dönteni, hogy szeretem vagy utálom :D
6/8 anonim válasza:
nem, hidd el, nem hülyeség, h keverik. nagyon sok esetet láttam már, amikor az illető férfi/nő azt hangoztatta és hitte is, h gyűlöli az adott nőt/férfit, pedig pont az ellentetje volt igaz, amit én már akkor láttam és ami a jövőben be is jött. és olyan is van, h az ember azt hiszi, szereti azt a bizonyos valakit, de közben már annyi olyat tett ellene, hogy konkrétan meggyűlölteti magát vele. Viszont ezt a másik fél nem tudja és szerelemmel magyarázza a gyűlöletet. Igenis könnyű összekeverni az érzést, mert ez a kettő kézenfogva jár és keveredik, mert akit nagyon nagyon szeretsz, azt bizony egyes tettei miatt néha gyűlölöd is. mind a kettő nagyon erős érzelem.
7/8 anonim válasza:
nem is hogy közel áll, de keveredhet, és keveredik is, bizony nagyon sokszor...
8/8 anonim válasza:
Mind a kettő telejsen feltüzel, csodálatos érzés, kielégít teljesen. Imádni is, gyülölni is jó. Annyi a különbség,hogy másra irányul. De nagyon euforikus érzést vált ki mindkettő az agyból. Gyorsabban ver a szived, teljesen felizgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!