Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gázos, ha 18 éves múltam és még soha se volt barátnőm?
Pacsi, tesó!
22 évesen ugyanez a szitu.
Majd megszokod, amúgy sincs ma már olyan lány, aki értékes lenne, vagyis van, acsak már foglatl mind.
Csatlakozom.
ugyan ez a helyzet.
20F
Ugyan már, Fiúk!
Gáznak semmiképpen sem gáz, feladni pedig nem szabad, az a lényeg, hogy ne legyetek türelmetlenek és így is élvezzétek az életet. Ha az látszik rajtatok, hogy boldogok vagytok, egyfajta kisugárzást ad, ami nagyon vonzó tud lenni egy lánynál. :)
Nekem sem volt még barátnőm, de én meg úgy vagyok vele hogy ha rám is köszön egy csinos nő, egyszerűen nem érdekel, én egy nőbe sem leszek attól szerelmes hogy csinos, meg attól sem ha elmesélné az élete történetét..... egyszerűen ez van, "olcsó" kapcsolatokra meg nem vagyok vevő, hogy csak azért legyen valakim mert hogy ne legyek egyedül.....
22/f
gyakorolj, légy kicsit lekezelő, te vagy a férfi, csábítsd el őket! :P Alkalmazkodj ahhoz ami kell nekik
f18 (nem volt nekem se de beindulnak a dolgok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!