Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az gázos, ha 18 éves múltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gázos, ha 18 éves múltam és még soha se volt barátnőm?

Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 17:51
1 2
 1/11 DiMalto ***** válasza:
9%
ja...
2012. jún. 4. 17:52
 2/11 anonim ***** válasza:

Pacsi, tesó!

22 évesen ugyanez a szitu.

Majd megszokod, amúgy sincs ma már olyan lány, aki értékes lenne, vagyis van, acsak már foglatl mind.

2012. jún. 4. 17:54
 3/11 anonim ***** válasza:

Csatlakozom.

ugyan ez a helyzet.

20F

2012. jún. 4. 17:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Jó az átlagom, nem vagyok ronda, izmos vagyok, még se volt eddig.
2012. jún. 4. 17:58
 5/11 anonim ***** válasza:

Ugyan már, Fiúk!

Gáznak semmiképpen sem gáz, feladni pedig nem szabad, az a lényeg, hogy ne legyetek türelmetlenek és így is élvezzétek az életet. Ha az látszik rajtatok, hogy boldogok vagytok, egyfajta kisugárzást ad, ami nagyon vonzó tud lenni egy lánynál. :)

2012. jún. 4. 18:02
 6/11 anonim ***** válasza:
17:54 Na neked meg is van, miért nem volt még bnőd, és miért nem is lesz..
2012. jún. 4. 18:05
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt még barátnőm, de én meg úgy vagyok vele hogy ha rám is köszön egy csinos nő, egyszerűen nem érdekel, én egy nőbe sem leszek attól szerelmes hogy csinos, meg attól sem ha elmesélné az élete történetét..... egyszerűen ez van, "olcsó" kapcsolatokra meg nem vagyok vevő, hogy csak azért legyen valakim mert hogy ne legyek egyedül.....

22/f

2012. jún. 4. 18:11
 8/11 anonim ***** válasza:
18 éves múltam, soha nem volt még pasim mert nem találtam olyant akivel érdemes lett volna kapcsolatba belemennem. Értelmes vagyok és sokan tartanak szépnek. Mégsem jött még össze senkivel sem. Úgy látszik az olyan emberek mint mi valahogy nehezen találnak egymásra :D
2012. jún. 4. 18:14
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát én meg próbálkozdtam kettő lánynál is, de mind a kettő visszautasított.
2012. jún. 4. 18:27
 10/11 anonim ***** válasza:

gyakorolj, légy kicsit lekezelő, te vagy a férfi, csábítsd el őket! :P Alkalmazkodj ahhoz ami kell nekik

f18 (nem volt nekem se de beindulnak a dolgok)

2012. jún. 4. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!