Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szakítsak? Történet lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak? Történet lent.

Figyelt kérdés

az a helyzet,h pont hnap leszünk 2 hónaposak a párommal,de én már nem szeretem őt,sőt szerintem nemis szerettem.de viszont van egy másik fiú,akivel nagyon jól elvagyok,és tetszik is nagyon.de a párom meg (állítása szerint)jobban szeret mindennél és mindenkinél,és ezt tényleg érzem is,de én már nem akarok vele lenni,de megbántani se akarom.van elég baja az életben.a szülei elváltak,az apja 400km arrébb költözött,az anyja iszik.mit mondjak neki,h viszonylag kíméletes legyek...

légyszi segítsetek

17/L

2009. júl. 1. 20:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszike...:)hát ez lesz...:)de nem bírom megmondani neki.....:S:Súgy sajnálom szegényt....:S
2009. júl. 1. 23:21
 12/13 anonim ***** válasza:
21:00 válaszoló vagyok. Érdekes h ugyanazt írtam mint a többiek mégis lelettem pontozva...
2009. júl. 2. 10:49
 13/13 A kérdező kommentje:

én nem pontoztam le senkit,de am ezt énis bírom,h mindig pontoznak lefelé engem is....:S:S mindegy..

am szakítottam most ..köszönöm a válaszokat...nehéz lesz,de így kellett lennie.....(sírt...)

2009. júl. 3. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!