Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szakitsak a barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakitsak a barátommal ha a voltbarátomat szeretem? Történet lent

Figyelt kérdés
jártam egy és feél évig a volt barátommal...ö volt az elsö komoly kapcsolatom...vele veszetettem el ,vele voltam egyedül ilyen sokáig és még sorolhatnám...aztán voltak rossz dolgai ami miatt kiszerettem belöle...sirt könyörgött hogy menjek vissza hozzá de nem mentem mert nem szerettem...söt már bele is szerettem egy volt barátomba...most vele járok 3honapja de már kiszerettem belöle 1honapja kb és reggel-este a volt barátom van az eszemben...hiányzik a képét nézem,,,eszembe jutnak a régi szép emlékek...mit tennétek a helyemben???kérlek segitsetek
2009. aug. 2. 09:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Húúúha ez a történet majdnem olyan, mint az enyém :) Vagyis annyiban, hogy én is szakítottam a barátommal, mert úgy éreztem, hogy már nem szeretem, most pedig szeretnék vele újra összejönni, mert rájöttem, hogy mégiscsak őt szeretem...

Na de térjünk át Rád...Szóval, a jelenlegi barátoddal szakíts, mondd, hogy te nem érzel úgy iránta, ahogy kellene, de azt azért ne mondd meg, hogy a volt barátodat szereted. De azért jól gondold meg, nehogy aztán úgy járj, mint a volt barátoddal, hogy egy idő után rájössz, hogy mégsem kellett volna szakítani. Gondold át, hogy most tényleg a volt barátod hiányzik, vagy csak az együtt töltött szép emlékek. Végülis nem írtad, hogy vissza szeretnéd-e szerezni, de gondolom igen. Nos, az lehet nem lesz könnyű, ugyanis eléggé megbánthattad...Azt sem írtad, hogy mikor szakítottatok, és azt sem, hogy ő hogy érez most irántad... De ha visszaakarod kapni, azért nagyon sokat kell tenned!

De szerintem jó lenne, ha egy kicsit egyedül lennél, és rendbe tennéd az érzelmeidet, és elgondolkodnál, hogy valójában szereted-e a volt barátodat, átgondolod milyen is volt a kapcsolatotok, megérné-e újrakezdeni, és csak akkor próbálkozz nála, ha biztos vagy az érzéseidben, és most már ne szúrd el. Sok szerencsét ;)

2009. aug. 2. 10:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem is mondd meg a mostaninak, hogy te nem érzed már azt, amit éreztél iránta...

És ha tényleg szereted az előzőt , keresd meg és besélj vele erről...

DE!!!

Mielőtt megkeresnéd, gondold át vajon tényleg szereted?

2009. aug. 2. 11:11
 3/3 anonim ***** válasza:
A régit szereted. Érhető! Menj vissza hozzá, valahogy érd el bár nehéz lesz. Most én is attól félek, hogy barátnőm tényleg kiszerett belőlem de látom rajta, hogy mégse. Remélem ő nem lesz olyan kis buta mint ti:S BOCSÁNAT nem rosszbol irtam:) Csak reménykedem, hogy ő előbb rájön, hogy megbánja minthogy megtegye végleg:S
2009. aug. 2. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!