Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjnél vagyok 2 éve, megcsalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjnél vagyok 2 éve, megcsaltam és most összezavarodtam mit tegyek? (lent bővebben)

Figyelt kérdés
A férjem jó barátjáról van szó ő 6 évvel idősebb nálam és hosszú ideje párkapcsolatban él, de a szerelem már rég kihült.Elöszőr egy üzleti ügy kapcsán kezdtünk el találkozni, aztán minden nap eggyütt mászkáltunk,egy ágyban aludtunk rá két hétre pedig lefeküdtem vele ami azóta többször megismétlődött.Már két hónapja nem beszéltünk kértem hogy ne hívjon mert a férjem megharagszik vagy félreérti a dolgot.Azóta nem hív nem is láttam, de nem bírom őt elfelejteni úgy érzem SZERELMES vagyok belé!!Nem tudom ezek után hogy közeledjek, mit tegyek hogy ismét találkozgassunk??
2009. júl. 1. 19:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Hívd fel és beszéljetek, hogy ki mit szeretne a kapcsolattól. A férjednek csak akkor mondd el, ha elhagyod. Különben egy gyötrelem lesz az életed. Azt válaszd amelyiket szereted, másként nem lehetsz boldog!!!! De ezek után légy tisztességges és az egyikkel fejezd be.
2009. júl. 2. 12:35
 22/25 anonim ***** válasza:
34%
te se a szívedre, se az eszedre nem hallgattál, hanem arra ott a lábad között. Az ilyen nőnek nincs szíve. Remélem visszakapod majd, attól talán észhez térsz.
2009. júl. 2. 20:59
 23/25 A kérdező kommentje:
utolsó: ez egyáltalán nem igaz mert csak akkor feküdtem le vele mikor már szerelmet éreztem iránta pedig már 5 éve ismerem!
2009. júl. 2. 22:12
 24/25 anonim ***** válasza:

Ahogy olvastam a kommenteket a kérdéssel kapcsolatban nagyon sokban volt igazság.....

Én azt mondom, hogyha szerelmes vagy a szeretődbe, akkor hagyd ott a férjedet. Már azzal, hogy lefeküdtél a

haverjával tönkretettél egy jó barátságot.

Legyen lelkiismereted....

Gondolj bele, mi lesz a két pasi között, ha a férjed rájön erre. Én személy szerint nem állnák jót magamért (kiosztanálak mindkettőtöket, persze szóban).

Meg aztán ne legyél önző!!!!!!!!!

Ha te úgy érzed, hogy boldog tudnál lenni a férjed haverja mellett, akkor add meg a lehetőséget, hogy a férjed is boldog legyen más nő mellett. Ennyit meg érdemel nem? Ha emberségből szereted, akkor légy te is ember, és ne csapd be őt.

Alaposan kihasználod őt, és ezt te is jól tudod.....

Ebben a háromszögben egyedül a férjedet sajnálom, amiért egy ilyen nőt vett el. Mellesleg nem tudom, hogy a gyerek hány éves....

De akkor miért szültél neki?

Ha meg még találkozni akarsz a haverjával, akkor tudod, hol kell keresned és milyen módon, a nyakamat tenném erre...

Ha van egy csepp eszed, akkor elmondasz neki mindent, lezárod ezt a házasságot és akkor mész a haverjához.

Ha csak mint egy rendes embert szereted, akkor nem érdemled meg, hogy mellette legyél.

Érett, felnőtt nő vagy.

"Ha már megfőzted a kaját, akkor edd is meg."

Csak egyszer nehogy te is így járj....

Krysz 20/F

2009. júl. 3. 00:58
 25/25 anonim ***** válasza:

Az utolsó vagyok:

Az kimaradt, hogy akkor a haverja barátnője olyan szerencsés ember, mint a férjed, ő sem érdemli meg a párját.

2009. júl. 3. 01:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!