Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjnél vagyok 2 éve, megcsalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjnél vagyok 2 éve, megcsaltam és most összezavarodtam mit tegyek? (lent bővebben)

Figyelt kérdés
A férjem jó barátjáról van szó ő 6 évvel idősebb nálam és hosszú ideje párkapcsolatban él, de a szerelem már rég kihült.Elöszőr egy üzleti ügy kapcsán kezdtünk el találkozni, aztán minden nap eggyütt mászkáltunk,egy ágyban aludtunk rá két hétre pedig lefeküdtem vele ami azóta többször megismétlődött.Már két hónapja nem beszéltünk kértem hogy ne hívjon mert a férjem megharagszik vagy félreérti a dolgot.Azóta nem hív nem is láttam, de nem bírom őt elfelejteni úgy érzem SZERELMES vagyok belé!!Nem tudom ezek után hogy közeledjek, mit tegyek hogy ismét találkozgassunk??
2009. júl. 1. 19:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
43%
Mindenféleképpen nehéz helyzetben vagy. Mindenkiben benne van az hogy más férfi iránt vágyat érez, csak valaki ellen tud állni. Ezt én is megcsináltam, bár én nem vagyok férjnél, csak együtt élek vele. Jelenleg is csalom őt, ami miatt bűntudatom van, de nem tudok dönteni a kettő közül. Én is azt érzem amit te, hogy nem vagyok már szerelmes a páromba, de ragaszkodom hozzá, és emellett sajnálnám is ezt a kapcsolatot, de olyan vagy mint a többi nő, hogy szereted, hogy vannak körülötted, és neked ez jó, hogy úgymond van egy biztos háttér amellett akibe szerelmes vagy. Ha az a jóbarát együtt lenne veled, válj el a férjedtől, mert megéri, hisz őt szereted, vele kell lenned. Tudom hogy nehéz, hisz mint már írtam én ugyanebben a cipőben vagyok, leszámítva a házasságot, ebből a szempontból te nehezebb helyzetben vagy, és gondolom te itt nem csak a férjedre hanem a családjával való viszony miatt is nehezedre esik, ez az egész. És amiatt is hogy a te családod is elfogadta már a férjedet. Nehéz dolog nagyon, nem irigyellek, de ha megtudod oldani, azzal legyél akit szeretsz.
2009. júl. 1. 20:16
 12/25 A kérdező kommentje:

20:16 -os köszönöm szépen nagyon ez a válasz rendkívül hasznos volt!

Te ráéreztél miért nem akarom otthagyni, amellett h sajnálom már megszoktam őt,barátként szeretem.ráadásul nálunk nem divat a válás, sőt biztos lenne belőle balhé!!!

2009. júl. 1. 20:23
 13/25 anonim ***** válasza:
90%
Hallgatni arany. Szerintem döntsd el, hogy a férjeddel maradsz, vagy elmész a szeretőddel, és csak akkor mond el a férjednek az incidenst, ha elhagyod. Miért kéne feleslegesen fájdalmat okoznod neki?
2009. júl. 1. 20:27
 14/25 anonim ***** válasza:
mi a francnak mentél férjhez???????!!!!!!!
2009. júl. 1. 20:51
 15/25 anonim ***** válasza:
Miért kéne feleslegesen fájdalmat okozni neki??!! Talán azért, mert folytatni akarja a kapcsolatot a másik faszival! az nem lesz ám fájdalmas, mikor 10 év múlva kiderül hogy végig csalta egy barátjával, aki közben jópofizott a férjnek. Térjetek már észhez!! Mond el és válj el!! Ha a válás nálat nem divat de a hűtlenkedés az??!!
2009. júl. 1. 21:05
 16/25 A kérdező kommentje:
igazad van a hütlenkedés se!!!A férjem ezért biztos megölne, eért nem merem elmondani!De én nagyon szerelmes vagyok, nem tehetek ellene!!!
2009. júl. 1. 21:12
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Bezzeg ha egy férj teszi ezt a feleséggel az mennyire természetes!!!!Miért kell egy nőt ezért elítélni?Össze van zavarodva,tanácsért jött,nem azért h sértegessétek!

Én megértelek,de te ismered a helyzetedet,ebben csakis te tudsz dönteni.De ha az illető 2 hónapig még csak meg sem keresett,valszeg nem akar már tőled semmit.Szerintem próbáld őt elfelejteni.

2009. júl. 1. 21:17
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Hülye Ribanc
2009. júl. 1. 21:34
 19/25 A kérdező kommentje:
Azért nem keresett mert állítólag haragszik rám amiért megbeszéltünk egy találkozót és nem mentem el, meg azért mert mondtam hogy ne hívjon mert a férjem tudja hogy találkozgatunk(az okot nem, hogy miért)és kértem hogy ne hívjon. Szerintetek várjak még vagy hívjam fel?Már nagyon hiányzik:((
2009. júl. 1. 21:36
 20/25 anonim ***** válasza:
Ha annyira hiányzik hívd fel,minek gyötröd magad!Aztán tisztázzátok a dolgokat,és döntsd el mit szeretnél,mert ez sajna hosszútávon nem működik.
2009. júl. 2. 06:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!