Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Evek ota szeretek egy lanyt de soha nem mertem neki megmondani 2het mulva talakszunk evfolyam talalkozo mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 21:45
2/12 A kérdező kommentje:
es mi van ha elutasit?
illetve az evfolyam talalkozo nem rosz helyszin?
2012. jún. 3. 21:52
3/12 anonim válasza:
f.szt!
teljesen jó az , meg egyébként is, van jobb ötleted?
mondjuk beszélgessetek akkor és kérdezd meg, hogy lenne e kedve meginni veled valamit valahol:)
4/12 anonim válasza:
Sztem is mondd el Neki! Egyébként tudod, hogy van-e pasija? Vagy szoktatok máshol találkozni, beszélgetni?
5/12 A kérdező kommentje:
beszelgetni nem szoktunk /o bp-n van en videken de tudom nincs pasija
2012. jún. 3. 22:32
6/12 Yorxun Yorxun válasza:
Ha megpróbálod, két lehetőség van: vagy összejön, vagy nem.
Ha nem próbálod meg, egy lehetőség van: nem.
Ez alapján dönts.
7/12 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? (Fura hogy nem mered Neki megmondani.)
10/12 A kérdező kommentje:
tema lezarva ennyi volt semmi nem lett belole
2012. aug. 2. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!