Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ilyen esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ilyen esetben?

Figyelt kérdés

barátom beszélgetett egy csajjal aki nagyon messze is lakik tőle és olyanokat írt neki, hogy szeretlek meg hiányzol meg hasonlók.

és ezt megtaláltam..

Nem tudta megmondani mért is tette, de megbánta és letörölt minden olyan embert akit nem ismer annyira. Láttam rajta, hogy tényleg megbánta amit csinált, de szerintetek mit csináljak?:(

2012. jún. 3. 18:14
 1/7 anonim ***** válasza:
54%

hát én szoktam ilyeneket mondani, olyan csajoknak akiktől nem akarok semmit, csak szép aranyos blablabla.

ez szerintem csak szimpla kedvesség a részéről...de ha nem, akkor tudom miért néz rám minden csaj ugyanolyan szemmel. ugyanolyan kedves vagyok mindenkivel, amit nm tudok tovább fokozni :S:D

2012. jún. 3. 18:19
 2/7 anonim ***** válasza:
54%

az enyém is ezt csinálta.

írogatott lányoknak, a képeik alá hogy "örök kedvenc vagy" stb.

Rengetegszer mondtam el szépen hogy nem gondolja hogy nem kéne. 4x fel kellett emelnem a hangom hogy észrevegye a problémámat és csak utána reagált..

De hogy nem lehet enélkül kibírni.. és ez nem a kedvesség határain belül van.

2012. jún. 3. 18:29
 3/7 anonim ***** válasza:
szakíts, ha már most ezt csinálja, mi lesz még később?!
2012. jún. 3. 18:43
 4/7 anonim ***** válasza:
cumizd le
2012. jún. 3. 18:49
 5/7 anonim ***** válasza:
velem is ezt csinálták. idő kérdése volt, hogy megcsaljon. ez csak a kisebb probléma volt, a fertőzések, amiket a barátnőitől általa kaptam el annál nagyobbak.
2012. jún. 3. 18:50
 6/7 A kérdező kommentje:
azért nem durvul el idáig a dolog, mert tanult belőle. remélhetőleg
2012. jún. 3. 19:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is ezt mondta hogy megbánta és tanult belőle.. Aztán amikor 3. alkalommal is ugyanazzal a sablon szöveggel jött hogy megbánta szakítottam. Idők kérdése és jönnek a hirtelen kimaradások. Hirtelen házias lesz és takarít, bevásárol...

Légy nagyon résem!!

2012. jún. 4. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!