Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez minden esetben igaz?
Figyelt kérdés
Ezt a képet csatolta valaki egy előző kérdés válaszához: [link] Nekem az lenne a kérdésem, hogy ez a kijelentés, miszerint aki nem keres, annak nem hiányzom, mindig igaz? Nekem van egy fiúbarátom, akivel nagyon ritkán találkozunk suli miatt, mivel Ő kb 3oo km-re jár innen. Én is távol vagyok otthonról, kicsit messzebb, mint Ő. A baj az, hogy amikor ünnepekkor hazamegyünk, vagy más alkalommal, akkor se ugyanakkor vagyunk otthon, így történt az, hogy szeptemberben találkoztunk utoljára. Ősszel még tartottuk a kapcsolatot, szinte napi szinten ment az sms, msn. Ez egyre ritkult, majd a tél végétől majdnem megszűnt. Persze még most is kommunikálunk, de alig. Ő is megjegyezte egyszer, hogy ritka köztünk a kommunikáció :)) Én egy darabig kerestem Őt, de amikor észrevettem, hogy szinte csak én teszem ezt, abbahagytam, így szűnt meg ez az egész. Azóta havi egy-két alkalommal beszélünk, de most már Ő keres, szinte mindig, mert én meguntam, hogy fussak utána. Szerintetek tényleg nem hiányzok neki? Mert Ő nekem nagyon hiányzik és alig várom, hogy találkozzunk, majd júliusban. Bocsi a hosszú sztoriért, de ez a minimum, hogy valamennyire meg lehessen értani a helyzetet.2012. jún. 1. 15:52
1/3 anonim válasza:
Én csak a saját példámat tudom neked felhozni. Mikor terhes lettem otthagyott a barátom mert ő még korainak tartotta a babát. Ő azóta sem keres, pedig a lányom már 2 éves, azóta nem halottam róla semmit, ezek szerint nem hiányzok neki. Eszerint igaz ez a kijelentés " Hogy aki nem keres, annak nem hiányzom."
2/3 anonim válasza:
szerintem igazi meg nem is...van akinek nehezére esik irni, mert hiszi, hogy zavar....de mondjunk nekem is van aki hiányzik és nem irok neki mivel általában én irok, de egy idő után ir ő...vagy ha én irok neki akkor felhozza, hogy milyen régen irtam neki....egyszer beszóltam neki, hogy emiatt nem irtam...akkor egy ideig ő is irt magától...de csak egy ideig...
3/3 anonim válasza:
Nem, nem mindig igaz. Van olyan pasi, akivel odavagyunk egymásért, de mivel mindkettőnknek van kapcsolata, ezért inkább nem keres... de saját bevallása szerint hiányzom neki...
(Azért néha jelentkezik, főleg, ha én nem keresem hosszabb ideig.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!